25 Δ Mesaj

1.5K 118 88
                                    

Natsuko'nun benim geldiğimi algılaması yaklaşık on saniye sürdü. Boş bakışlarla gözlerini kırpıp benim kim olduğumu algıladığında gözleri hafifçe büyüdü ve bendeki aynı şaşkınlıkla "Lena?" diye karşılık verdi. Görünüşe göre beni burada görmeyi o da beklemiyordu.

"Demek, Aoba Johsai'desin."

Natsuko başını sallayıp yanındaki arkadaşına kısa bir bakış attı.

"Evet. Bizim eve en yakın olan okul burası, biliyorsun."

Natsuko'nun attığı kısa bakış, arkadaşının Natsuko'yu anlamasına yetmişti. "Ben sınıfa gideyim." diye mırıldanıp yanımızdan uzaklaştığında Natsuko her zamanki durgun yüz ifadesiyle bana baktı ve düz bir ses tonuyla sordu.

"Sen burada ne yapıyorsun?"

İşte beklediğim soru.

Açıklamak için ağzımı açtım fakat bana fark ettirmeden arkama gelmiş olan Oikawa'yı duyduğumda ağzım anında geri kapandı. Oikawa'nın ifadesi hiç bozulmamıştı hatta Natsuko'yu gördüğünde daha da bir neşelenmişti.

"Natsu-chan?~"

Natsuko'nun yüzü ifadesi ise her zamankinden daha durgundu.

"Oikawa?"

Oikawa ona sevimli denebilecek bir gülümseme gönderdiğinde Natsuko'nun yüzü ekşidi ve bakışlarını başka bir tarafa doğru çevirdi. Bunu fırsat bilen Oikawa'nın bakışları hemen ardından benimkilerle buluştu.

"Natsuko'yu nereden tanıyorsun?"

"Bunu sorması gereken kişi aslında benim." dedim kafamın arkasını kaşıyarak. Natsuko'nun Aoba Johsai'de okuyor olma ihtimali, Oikawa ile tanışıyor olması ihtimalinden daha olası geliyordu şahsen.

"Natsuko benim kuzenim."

Söylediğim şeyi duyunca Oikawa'nın gözleri şokla açıldı. Bu seferki sahte bir tepki değildi, gözlerinin içindeki gerçek duyguyu çok iyi bir şekilde görebilmiştim. Ancak bu duygu çok uzun sürmedi, şokla sarmalanmış olan ifadesinin yerini haylazca bir sırıtış ve kıkırtı aldı.

"Kaderin cilvesine bak sen."

Mırıltı eşliğinde söylemiş olmasına rağmen ne dediğini duymuş olsam da altında yatan anlamı kavrayamamıştım.

"Anlayamadım?-"

"Sen neden buradaydın?"

Cümlemi tamamlayamadan Natsuko araya girdi. Bu konunun daha fazla irdelenmesini istemiyor gibi bir hali vardı. Üstüne gitmedim, aynı soruya yeniden cevap verebilmek adına dudaklarımı araladım.

"Okulu görmeye gelmiştim ama önündeki insan görmeme izin vermiyor."

Natsuko kısık gözlerle Oikawa'ya baktıktan sonra "Ben sana gezdiririm." dedi düz bir tonda. Natsuko'nun normal halinin böyle olduğunu bilsem de nedense Oikawa'ya karşı ekstradan böyle soğuk davranıyormuş gibi hissediyordum. Neden benim dışımda herkesin Oikawa'yla sorunları vardı?

"Hadi ama, Natsu-chan. Bana böyle soğuk davranma."

"Soğuk davranmak mı? Bunu da nereden çıkardın?"

Natsuko'nun sesindeki alaycı tonu fark etmemek neredeyse imkansızdı.

Olay büyümesin diye araya girip "Tamam, gidelim o zaman." dedim Natsuko'ya bakarak ve onu kolundan tutup spor salonuna doğru çekiştirdim. Amacım sadece spor salonunu ve Aoba Johsai takımını görmekti, başka bir şeye sebep olmak gibi bir niyetim yoktu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 22, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Erratic Simian Δ Oikawa Tooru x OCWhere stories live. Discover now