°20°

9K 581 148
                                    

Hazırlanan kabinlerden birine girerek hemen üstümü değiştirdim. Düz saçlarımı açık bırakmıştım böyle daha güzel olacaktı.

Tamamen siyah kombinim bence çok havalı olmuştu hem dans edeceğim şarkıylada baya uygundu.

Tamamen siyah kombinim bence çok havalı olmuştu hem dans edeceğim şarkıylada baya uygundu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çantamın içerisinden makyaj çantamı alarak gözlerime hafif siyah buğlu bir makyaj yaptım.. koyu kahveringi bir rujla da tamamlamıştım.

Kendime siyahı yakıştırırdım. Beyaz tenli olduğum için tenimin rengiyle çok iyi uyum sağlıyordu. Son olarak siyah şapkamı da takarak aynadaki yansımama baktım. Başaracaksın Sarah sana güveniyorum....

Kabinden çıkmıyordum çünki adımın anons edilmesini bekliyordum. Bu yüzden diğerlerinin nasıl dans ettiğini bilmek için telefonumdan izliyordum. Yarışma canlı olarak okulun internet sayfasında yayımlanıyordu.

Hah şuna bak Mia dan da bu beklenirdi. Elinde olsa direk dansı yapacak kız.. yine her zamanki gibi giydiği kiyafet pardon bez parçalarından dolayı her tarafı dışarıdaydı.

Performanslar bittikten sonra sunucu mikrofonu eline almıştı.

-evet şimdi sıra son yarışmacımızda. Son yarışmacımız ismini söylememiş adını mrs. secret olarak yazmamızı istemiş bizde onu kıramazdık. Karşılarınızda son yarışmacımız mrs. secret.

Telefonumu kapatarak kabinden çıktım. Giyinme odasında geçerken performans sergileyip bekleyen yarışmacıların hepsinin gözü üzerimdeydi.

Hiçbir şeyi takmadan şapkamı biraz daha indirerek perdeyi aralayarak bir kaç basamak merdiveni çıkarak sahneye ulaşmıştım.

Şuan tüm izleyicileri görebiliyordum çünki ışık tamamen onların üzerindeydi benim durduğum sahneyse kapkaranlıktı.

Biraz bakındıktann sonra bizimkileri görebilmiştim. Fakat bir dakika.Yoongi??
Onun burda ne işi vardı?

Gülümseyerek sunucunun yanında dikiliyordu. Hayır hayır şimdi olmaz
Neden heyecanlandım? kendine gel Sarah kendine gel.

Sahnenin iki tarafındaki koca monitörlerde bir anda geri sayım başlamıştı. Üç, iki, veee bir.

Bir anda beyaz spot işıklar üzerime yöneldiğinde. Bazı kişiler merakla yerinden kalkmıştı.

Hadi başla artık. Monitorda kendimi görüyordum ama yüzüm görünmediği için belkide beni tanımıyorlardı.

(Kızımızın dansı bu:))
Medyaya da bırakacağım önce izleyip sonra okursanız daha güzel olur. Yazar tavsiyesi😊 haa bide zaten videoda bir çok kişi aynı dansı yapıyo ben şu kırmızı eşofman altıyla 😂dans eden kızı sevdim))

Tekrar geri sayım başladığında artık dans etmenin zamanıydı. Siyah Gömleğimin bir omzunu indirerek şapkamı düzelttim.. son üç, iki, veee bir.

Şarkının son ses duyulmasıyla herkes yüksek sesle tezahürat yapmaya,
bende dans etmeye başlamıştım.

Elimden geldiğince doğru ve keskin hareketler yapmaya çalışıyordum.Ve tam nakaratın gireceği kısımda arkama dönerek şapkamı çıkarmıştım.

Bir kaç saniyede öne dönerek şapkamı seyircilere doğru fırlattığımda koca monitörde yüzümü gmrdüğüm için mutluydum. Seyircilerin çoğu ayağa kalkmış alkışlayarak dans ediyordu.

Dansa ne kadar odaklansamda bizimkilerin şaşkın yüzlerini görebilmiştim. Vee sona geliyordum artık. Son kısımdaki yere çökerek saçımı savurduğum kısımda izleyicilerden yüksek sesli çığlıklar yükselmişti.

Son olarak ayakta tatlı ve çekici bir bakış atarak swag işaretimi yapıp dansımı bitirmiştim.İzleyen öğrencilerin hepsi ayakta alkışlamaya başladığında mutluluktan ağlamamak için kendimi tutuyordum.

Gerçekten çok iyiydi buna emindim. Kazanmasam bile iyi iş çıkardığıma emindim. Sunucu hemen sahneye çıkarak benim yanıma gelmişti.

-evet son yarışmacımız sahneyi baya coşturdu öyle değilmi?
+EVVEEEEET
İzleyenlerden baya coşkulu bir evet duyulmuştu.
-O zaman tüm yarışmacıları sahneye alalım

Alkışlar eşliğinde performans sergileyen herkes sahnede yerini almıştı.

-ever şuanda monitörlerde yarışmacıları ve onların hemen karşısında bazı satılar görüyorsunuz.

Size verilen minik kumandalarda hangi öğrenciyi destekliyorsanız onu belirleyen sayıya basmanız gerekiyor. Tam 30 saniye sonra oylama bitecektir. Vee herkes sadece birkez oy kullana bilir.

Diğer monitörde bir anda geri sayım başlamıştı. İstemsizce heyecanlanmıştım. Tamam kazanmak için katılmamıştım ama kazanırsam da çok mutlu olurdum. Ama iyi dans eden bir kaç kişi vardı.

Kendimi toparlayarak bizimkilerin olduğu tarafa baktım. Taehyung ayağa kalkarak el sallıyordu. Tatlı şey~

Namjoon sadece gülümsüyordu. Bilmiyorum belkide ona söylemediğim için kırgındı. Ama sürpriz olacaktı sonuçta değilmi?

-Evet.... bekleyenleri fazla merakta bırakmayalım. Sonuçlar belli olmuş arkadaşlar. Yarışmamızın birincisi.....

Tüm heycanla herkes bekliyordu..

....Yarışmamızın birincisi Kim Minseok"

My ghost|| MinYoongi||Hayalet sevgilim+18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin