°84°

6.8K 413 160
                                    

Arkadaşlar öncelikle bölüm +18 içeriklidir. Rahatsız olan yada yaşı küçük olanlar lütfen okumayınız heee

Biranda yüzüme bakarak gülümsemişti.

"Ne yapacaksın güzelim"

"Bana yaptığın şeyi bende sana yapmak istiyorum"

Kaşlarını çattığında beni anlamadığı belliydi.

"Benim yaptığım derken?"

"Hani senin evine gitmiştik ve..."

Sanırım yine anlamamıştı. Çünki bakışlarında anladığına dair bir belirti yoktu.

Yavaşça üzerinde doğrularak elimi karnından pantolunun üzerine kadar tenine dokunarak ilerledim.

Düğmesini açarak fermuarını yavaşça aşağı indirdim.

Yapabilirdim sanırım. Bilmiyorum sadece şuan yapmak istiyordum.

Saçlarımı toparlayarak bir kenara atarak yavşça eğildiğimde üzerimdeki anlamaz sorgular bakışları hoşuma gitmişti.

Dudaklarımı pamtalonunun üzerinden penisine bastırdığımda ben daha şimdiden bu kadar sertleşmiş olmasına şaşırmıştım oysa yaptığım şeye şaşırarak kolumdan tutarak beni kendine doğru çekmişti.

"Güzelim bunu yapabileceğine emin değilim. Ayrıca ben kendimi kaybedip yanlış birşey yapa bilirim"

O bana yapıyorsa benimde ona yapmamda bir sorun yoktu bence. Yani en azından ben öyle düşünüyordum.

Kollarından kendimi kurtarmış ve pantolunun çekerek bacaklarından çıkarmıştım. Sanırım ilk defa oun kıyafetleri bemimkilerden önce çıkacaktı.

Gülümseyerek baksırını yavaşça aşağı indirdim. Dizlerine kadar indirdiğimde ayağımla iterek çıkarmaya çalıştım ama topukluma takılmıştı. Topuklularım da hala ayağımdaydı ve onları çıkarmakla şuan uğraşacak değildim. O yüzden sinirle ittirmiştim ve baksır odanın bir tarafına fırlamıştı şuan o da umrumda değildi zaten.

Yavaşça önüme döndüğümde üzerine yönelerek kollarımı iki yanında yatağa sabitlemiştim. Bana bakmıyordu, gözlerini kapatmıştı.

Dudaklarımı aletine bastırdığımda yüzümde aptal bir gülümseme vardı. Gerçekten böyle şeylerden iğrenen biri olan ben şuan gülerek bunu yapıyordum. Aslında şuan kendime şaşırdığım için gülüyordum galiba.

Elimle aletini sabitce tuttuğumda yerinde kıpırdanarak kollarını iyice kenarlara açmıştı. Dilimi yavaşça çıkararak dokundurduğumda elinin altındakı çarşafı sıkmaya başlamıştı.

Penisinin başına minik dil darbeleri attığımda odayı kaplayan erkeksi inlemesiyle vücudu biranda gerilmişti. Elini titreyerek çarşaftan ayırarak yavaşça yanağıma yerleştirmişti.

Avcunun içini sulu bir şekilde öperek tekrar üzerine eğildiğimde kasıklarından öperek tekrar yukarıya doğru ilerlemiştim.

Yanağımdaki eliyle yüzümü okşaması hoşuma gitmişti ama biranda beni dudaklarımdaki penisine bastırmıştı. Sert bir şekilde yapmamıştı ama az önce kontrolü kaybederim dediğinde sanırım bunu kast ediyordu.

Elimi yanağındaki elinin üzerine yerleştirerek istediğini yapmak üzere yavaşça penisini ağzıma aldım. Ama sadece başını alabiliyordum.

Çünki tümünü bırak yarısını bile almam mümkün değildi. Nazikçe tekrar bastırdığında yüzüne bakmıştım. Minik dudakları aralık bir şekilde derin derin nefes alıp veriyordu.

Biranda sırtım yatakla buluştuğunda şaşkınlıkla üzerimdeki Yoongiye bakmıştım.

"Siktir et Sarah beni içine almanı istiyorum"

"Memnuniyyetle" diyerek bacaklarımı araldığımda elibiseyi dizlerimden göbeğime kadar yukarıya doğru sıyırarak bacaklarımın arasına yerleşmişti.

Belimi nazikçe kaldırdığımda elbiseyi başımdan çıkararak sinirle odanın bir kenarına fırlatmıştı.

Tamam anlaşılan biran önce olsun istiyordu da böyle yaparsa bir yerimizi sakatlayacaktı ve ben gülme krizine girecektim.

Üzerimde doğrulduğunda iç çamaşırımı  yani üzeirimdeki  son parçayı yavaşça bacaklarımdan çıkarmıştı.

Tekrar üzerime eğilerek derin derin nefesler alarak alınlarımızı birleştirdi.

Saçları terden ıslnamıştı ve şuan minik ter damlaları yüzüme damlıyordu. Gözlerimi kapatarak ellerimi saçlarına daldırdım ve  dudaklarımızı tekrar birleştirdim.

Hala ilk öpüştüğümüz zamanki gibi hissetmem çok mu garipti. Hala aynı heyecanı, aşkı hissetmem çok mu garipti....

Bacaklarımın arasında bana çarpqn aletini eliyle tutarak hizalamıştı. Veee onu içimde hissetmiştim. Yavaşça kendini bana doğru itiyordu. Daha önce böyle yavaş hareket ederken zevk almıyordu. Ama şuan gerçekten farklıydı.

Dudaklarını boynuma indirerek devam etmişti. Yavaş hareketleri hoşuma gitmişti bundan fazlasıyla zevk alıyordum ama neden hızlanmadığını anlamıyordum.

İçime akan sıcaklıkla ikimizde şaşkınca bir birimize bakmıştık. Ne o nede ben bu kadar erken olmasını beklemiyorduk. Sanırım gerçekten bundan fazlasıyla zevk almıştı...

Kollarını açarak kendini sırtüstü yatağa attığında göğsü düzenli bir şekilde inip kalkıyor çok sık nefes alıyordu.

"Bu çok güzeldi"

Dediği şeyle gülümseyerek ona dönmüştüm. Battaniyeyi üzerimize örterek başını göğsümün üzerine yaslamıştı.

"Biraz dinlenip tekrar devam edelim"

Söylediği şeye gülerek başımla onaylamıştım "Peki~"

Gözlerini kapattığında biraz dinlenmek yerine uyuyacağını anlamıştım. Kesinlikle uyuduktan sonra uyanan biri değildi. Yüzümü göğsümdeki başının üzerine yaslayarak gözlerimi kapadım. Hissettiğim duygular mutluluktan başka birşey değildi. Onunda aynı benim gibi hissettiğine emindim.
Onunla tek vücut olmak ve bütünleşmek... her zaman çok güzeldi.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
My ghost|| MinYoongi||Hayalet sevgilim+18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin