°42°

10.6K 502 362
                                    

Yoongi karşısındaki görüntüyle afallamıştı.
O şuan kendisinin daha sabah onun için seçtiği dantelli siyah iç çamaşırlarıyla karşısında dikiliyordu.

Usulca gözlerini kapayıp yutkundu. Artık hiçbirşey umrunda değildi. Sadece onu istiyordu.

Kız ellerini sütyeninin kopçasına uzattığında Yoonginin sesi onu durdurmuştu. "Dur" diye bağırarak bakışlarını üzerine çevirmişti.

Sarah utanarak gözlerinin dolmasına engel olamamıştı. Tamam bu kadar arsızca davranmayı isteyemiyordu ama onun için yapmıştı. Dolan gözlerini hiçe sayarak yavaşça yatağa oturarak şortuna uzanmıştı.

"Ne yapıyorsun?"

Duyduğu kısık sesle arkaya dönmüştü. Kötü hissetmişti. Sanki bunu isteyen sadece kendisiymiş gibi hissetmiş ve yaptığı şey için üzülmüştü.

Aldırmadan şortunu giydiğinde Yoongi kolundan tutarak kendine doğru çekmişti.

"Ne istiyorsun? Ben arsızlık yapmak istemiyordum. Sadece söyledim işte onları unutman-"

Yoongi parmağını sevdiğinin dudakları üzerine kapatarak tekrar sormuştu
"Hayır o değil-"

Bu sefer Sarah onun sözlerini yarıda bırakmıştı."Bana dur diyen sendin"
Kolunu iterek sırtını döndüğünde Yoongi gülümseyerek kollarını çıplak beline sarmıştı. Yavaşça kulağına eğilerek sıcak nefesiyle fısıldadı
"Dur dedim. Çünki onları ben çıkarmalıydım"

Omzundan tutarak yatağa yatırdığı kızın üzerinde doğrularak ceketini hızla çıkarıp kenara fırlatmıştı. Hemen ardından tişörtünü. Artık durmak istemiyordu ne olursa olsun.

Fermuarını açarak pantalonunu indirdiğinde Sarah herşeyin biranda olmasından şaşırmıştı

Sarah
Üzerindeki tüm kiyafetlerinden kurtuldağında sadece baksırıyla dizleri üzerinde tam karşımda duruyordu. Saçlarını karıştırarak vücudumu süzdükten sonra yamuk bir gülümsemeyle kendini üzerime bırakmıştı. Beni kucakladığı gibi üzerine aldığında göğsündeki başımı kaldırarak üzerinde doğrulmuştum.

"Nerde kaldıysak ordan devam edelim değil mi?"

Tekrar göğsüne yatırarak ellerini belime koyarak yavaşça okşuyordu. Gerçekten yapacakmıydı?

Giydiğim şortumu tek eliyle üzerimden çıkararak tekrar yatağa yatırdı. Gözlerindeki ıslaklık hala duruyordu. Onu ağlamaklı görmekten nefret ediyordum.

Ellerimi yanaklarına koyarak yüzünü kendime doğru çektim. İlk önce ağladığı için ıslanmış minik gözlerinden öptüm ve yüzlerimizi hizaladım. Gülerek dudaklarımızı birleştirdiğinde hemen karşılık vermiştim. Ellerini bacaklarıma sürterek nazikçe iki tarafa ayırmıştı. Dudaklarını hiç ayırmadan kendine bacaklarım arasında yer edindi.

Sıcak dudakları dudaklarımı serbest bırakıp çeneme ve ordan boynuma yönelmişti. Sadece ses çıkarmamaya çalışıyordum. Sanırım kendimi çok fazla kasmıştım.

Aslında annem teyzemin yanına gitmişti yani kimsr yoktu ama yapamıyordum. Hayır tekrar cesur Saraha dönmeliyim.

Dudaklarını göğüslerime bastırdığında gözlerimi kapamıştım. Sütyenin kopçasıyla uğraşmadan yukarı sıyırmıştı ve ben gözlerimi daha da sıkı kapamıştım.

"Gözlerini aç Sarah"

Bakışlarım yüzünü bulduğunda gülümseyerek dilini göğüs ucuma dokundurmuştu. Sıcak ve ıslak dili içimi garip hislerin sarmasına sebep olurken tekrar dudakları yukarı kıvrılmıştı.

My ghost|| MinYoongi||Hayalet sevgilim+18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin