°77°

5.7K 465 96
                                    

Gitmeliyim Yoongi. İstediğin saatte gelip beni götüre bilirsin"

Gözleri hala kapalıyken dudaklarını yalayarak gülümsemişti.

"Seni çok seviyorum"
Gözlerini açarak fısıldadığında gülümsedim"Biliyorum Yoongi"

Yavaşça uzaklaşarak beni bekleyen arabaya doğru ilerlemiştim. Tek düşündüğüm dudaklarımdaki dudaklarının muazzam tadıydı. Eğer onu öpmeseydim rahat hissedip gidemeyecektim. Şapşal şey bir türlü kızamıyordum işte.

Yoongi.
Sarahın konuşmaları ve öpücüğüyle sanki daha yeni uykudan uyanmış gibi hissediyordum. Kollarımı yanlarıma açarak derin bir nefes aldım. Belki de hala havada kokusu kalmıştır.

Adımlarımı yavaşça eve doğru yönlendirerek içeriye geçtim. Sanırım bizimkiler hala yemeklerini bitirmemişti. Hazır Sarah da yokken herkesle bir konuşma yapa bilirim sanırım.

Az önce oturduğum yerde değilde masanın başına geçtiğimde herkesin bakışları artık benim üzerimdeydi.

Yazar
"Öncelikle Sarah burda olmadığı için bu konuşmayı şimdi yapacağım. Onun yanında konuşarak onu üzmek istemiyordum. Şimdi gelelim önemli konumuzs.

İlk olarak Yura... bence herşeyin farkındasın yani benim başkasını sevdiğimin ve o kişiyle nişanlı olduğumu biliyorsun. Peki gitmeyi düşünmüyor musun? Bak seni de üzmek istemiyorum ama biliyorsun burda kalmanın sana bir faydası dokunmayacak. Yani biz evlenince bile burda kalmaya devam edecek misin?

Tamam bu nişanı zorla yaptırdılar diyelim. Seni de bizimkiler mi zorladı o halde şimdi zorlayan yok neden gitmiyorsun. Bana kalırsa konuşmaların davranışların artık şüphe çekici olmaya başladı. Yani sanki zorla değilde kendi isteğinle burdasın.

Kendin bilirsin istersen sınırlarını zorla ama ben sevdiğim kadından vazgeçecek değilim. Yani boşuna kürek çekecek olursun"

"Yoongi sencede abartmıyor musun? Yani Sarah buraya yerleşti diye hemen bu ailenin bir paraçası mı oldu sanıyorsun? Ayrıca daha babanla birşey konuşmadan karar veremezsin. Öyle canın istediği gibi kimseyi bu evden gönderemezsin"

Yoonginin üvey annesi konuştuğunda Yoongi gülümseyerek babaannesine döndü.

"Haaa bak çok iyi bir konuya dokundun. Babamla konuşmaz olurmuyum hiç. Tabii ki konuştum. Bu arada babama babaannemin bile bilmediği bir çok şeyi anlattım onları da şuan söyleye bilirim sanırım.

Ben komadayken güzel ailem bana nasıl ilgi gösterdi ondan bahsedeyim isterseniz?

Hiç yanıma bile uğramayan ailem günün biri karar vererek doktora beni artık istemediklerini ve fişimi çekmelerini söyledi.

Üstelik doktor bu adam uyana bilir hayata döne bilir dediği halde. Doktor inat ettiği halde benim ölmemi istediniz"

Yoonginin sinirle bağırmasıyla masadaki herkes sandalyelerinde kıpırdayamaz hale gelmişti. Çalışanlarsa şaşkınlıkla olanları izliyordu. Bayan Min ilk defa duyduğu şeylerle ne demesi gerektiğini bilmiyordu.

"Peki sonra mı ne oldu? Sizin sırf yaş, statü ve ya her ne b*ksa işte sırf zırvalıklarınız yüzünden istemediğiniz o kız... Sarah babasının onun için bıraktığı parayla doktorla anlaşarak beni orda daha fazla tutmasını istedi. Peki ne mi oldu? Ben iyileştim belkide onun için belkide sırf onun için uyandım"

"Beni affet oğlum yanında olmadığım için affet" Bayan Min Yoongiye doğru adım attığında Yoongi sinirle geri çekilmişti.

"Sen peki babaanne sen çok mu masumdun? O gün Sarah vurularak mı sana ispat etmeliydi sevgisini? Benim için öleceğini göstererek mi sana kendini inamdırmalıydı.

Belkide o olay olmasaydı sende bu masadakilerden farksız davranmayacaktın ona. Şimdi esas konuya gelirsek babam bir hafta içinde buraya dönecek ve Mingyu bizimle yaşamaya devam ede bilir ama maalesef sen bizimle artık kalamazsın"
Yoongi bakışlarını üvey annesinin üzerine dikerek sinirle solumuştu.

"Bunu yapamazsın baban senin sözüne inanarak bizi kovamaz"

"Doğru zaten inanmadı. İnanmak istemedi. Sırf bu yüzden buraya gelicek. Babamı kör etmeyi başarmışsın ama onu tamamen yok etmene izin vermeyeceğim. Benim bu evde tek değerlim var. O da Sarah. O yüzden attığınız her adıma dikkat edin"

Yoongi konuşmasını sonlandırarak sinirle odasına çıkmıştı. Dolabından aldığı beyaz gömleği ve siyah takımı yatağının üzerine bırakarak boy aynasının önüne geçti.

Üzerindeki gömleğin düğmelerini yavaşça açarak aynadaki yansımasına baktı. Hızla dolaptan yeni aldığu beyaz gömleği üzerine geçirerek siyah takım elbisesini giydi ve kendini yatağın üzerine gelişigüzel attı.

Düşündüğü tek şey vardı. O da sevdiği kadındı. Her gözünü kapadığında gözleri beliriyordu zihninde. Onu daha bu sabah öpmesi.... Hatırladıkça daha fazla çıldırıyordu. Onu istiyordu. Tenini özlemişti, onunla uyumayı özlemişti. Sadece kendini iyi tanıyordu ona sarılırsa ve fazla yakın olursa kendini tutamayacağını biliyordu.

 Sadece kendini iyi tanıyordu ona sarılırsa ve fazla yakın olursa kendini tutamayacağını biliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
My ghost|| MinYoongi||Hayalet sevgilim+18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin