°72°

5.3K 420 115
                                    


Bacaklarımı kendime doğru çekerek oturdum ve telefonu tam karşıma yatağın üzerine bıraktım. Şimdi eğer bakarsam bu doğru olmaz. Ama bakmazsamda merak ederim.

Hayır hayır bakma......evet bakmayacağım. Kendimi tam yatağa atacağım sırada bildirim sesi duyulmuştu. Hızla telefonu aldığımda az önceki numaradan mesaj gelmişti. Sadece saat ve tarih yazıyordu. Tam 5 gün sonrasını gösteriyordu. Bu neydi şimdi?

Ne kadar merak etsemde açıp bakmak yerine ondan duymayı tercih ederdim. Böyle telefonuna gizlice girmek istemiyorum.

Tekrar bildirim sesi geldiğinde tekrar mesaja bakmıştım.. 'geleceksin mecbursun' diye bir mesaj vardı. İşte şimdi bakmak zorundayım.

Mesajın üzerine tıkladığımda hemen açılmıştı. Bu çocuk neden şifre koymamış ki telefonuna? Neyse böylesi benim açımdan daha iyi oluyor sanırım bu durumda.

-biliyorsun Yoongi konuşmuştuk. Her zamanki yerimizde
=bende sana peşimi bırak demiştim. Lanet olsun.
-sana daha öncede gelmezsen ne olacağını söylemiştim
=hiç bir b*k yapamazsın.
-sen öyle san vidyoları izlerse nasıl hisseder o güzel sevgilin.İnanmasa bile o görüntülerden sonra senden soğuyacaktır. Eski seni tanımaya hakkı var değil mi?
=beni bu bataklığa tekrar bulaştıramayacaksın.
-sen zaten bir zaman bulaştığın o bataklıktan kaçamayacaksın.
=Lanet olsun ne istiyorsun Sumin?
-sana yazacağım zamanda aynı yerde buluşacağız. Yoksa biliyorsun.

Mesajlardan birşey anlamaya çalışıyordum ama beynim çoktan beni terk etmişti burdan sonrasıda az önce gelen iki mesajdı. Bu ne demek oluyor? Sumin kim?

Güzel düşün Sarah... şimdi bu kız her kimse belli ki Yoonginin gitnesini istiyor bu en önemlisi. İkincisi onu benimle korkutuyor. Demekki her ne b,k olacaksa benim üzerimden oynuyor.

O zaman oyunu tersine çevirip güçlü kartları biz alalım ve ne olduğunu öğrenelim. Sonunda ne olacaksa Yoonginin bu halinden gerçekten kurtulmasını istiyordum.

Umarım bu yaptığım için pişman olmam.

Telefonu alarak tekrar az önceki numaraya tıkladım. "Oraya gelemem bu adreste **** buluşalım"

Orasının neresi olduğunu bile bilmiyordum. Sadece oraya diyerek şüphe çekmemeye ve biliyormuş gibi davranmaya çalışıyordum. Hadi şimdi cevap yaz. Hadi...

"Peki geleceğim. Kabul edeceğini biliyordum. Sende eski seni özledin"

İşte bu kadar. Hemen son mesajları silerek telefonu yatağın altına bıraktım. Yoongi gelip yatağın üzerinde bulursa şüphelene bilirdi.

Rahatsızlıkla yataktan kalktığımda içerinin karanlık olduğunu fark ettim. Telefonuma baktığımda saat gece ikiydi. Hemen kalkıp yatağın altını kontrol ettim telefonu yoktu. Sanırım gelip telefonu alıp gitmişti.

Yoongi neden böyle yapıyorsun? Kendine geldiği günden beri bana karşı soğuk davranıyordu. Komik ama hayalet haliyle bile daha yakındık.

Tamam sevişme meraklısı değildim ama sebebini merak ediyordum ayrıca onu özlemiştim kendimi kandıramazdım. Kiyafetlerimle uyuduğumu fark ettiğim için üzerimdekileri yavaşça çıkardım.

 Kiyafetlerimle uyuduğumu fark ettiğim için üzerimdekileri yavaşça çıkardım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Üzerime rahat uyuya bileceğim birşeyler giyerek tekrar yatağa oturdum. Umarım yaram çabuk iyileşirdi çünki böyle çok zorluyordu.

Sanırım susamıştım ama böyle çıkmakta istemiyordum. Peki bu saate kadar uyanık kalan biri varmıdır ki? Muhtemelen hepsi uyumuştur.

Ayağıma yatağın kenarındakı pofuduk terlikleri geçirerek yavaşça odanın kapısını açtım. Görünürde kimse yoktu. Tabii ki Sarah bu saatte kim uyanık olurdu ki? Yavaşça merdivenlere yöneldim parmak uçlarımda inerek bekledim.

Garip sesler geliyordu. Tamam bu katta kimin odası ola bilirdi? Mingyu? Yura? Uff bana ne her kimse kimdir.

İnmeye devam edeceğim sırada kısık da olsa Yoonginin sesini duymuştum.
"Lanet olsun Mingyu kıs şunun sesini"

Kaşlarım havakanırlen hemen merdivenin bir iki basamağını tekrar çıkarak sesin geldiği odaya doğru yavaşça yürümeye devam ettim.

Kapının yarısı aralıktı. Şimdi en önemli olan onlara görünmeden içeriye bakmaktı. Kapının arkasına saklanarak ses çıkarmamaya dikkat ettim ve bakışlarımı odaya çevirdim. Hay ben sizi....

Hızlı bölüm atacam dedim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hızlı bölüm atacam dedim. Sanki wifi beni duydu bozuldu😂😂
o yüzden dün bölüm atamadım ama artık devam edebilirim.

Sumin hakkında görüşlerinizi alalım. Sizce kim?

My ghost|| MinYoongi||Hayalet sevgilim+18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin