°67°

6.9K 478 283
                                    

Şimdi öncelikle uzun bir aradan sonra tekrar yb attım. Aslında pekte uzun değildi ama bana göre uzun zamandı işte neyse. Sınavım güzel geçti önce bunu söyleyeyim. Ve benim için güzel yorum bırakan herkese teşekkür ediyorum. Beni düşündüğünüz için😊😊😊
Yorumların çoğunu okudum dediğim gibi sadece cevaplayamadım o yüzden şimdi herkese topluca teşeklürlerimi iletiyorum ve sizi seviyorum.

İyi okumalar
(Bu arada ingilizceden bir anlamı yok sanırım ama olmuş ola da bilir neyse çokta şey etmeyeyim😂😂)

"Bırakmayacağım..lanet olsun Yoongi neden bırakayım. Seni seviyorum ve sende beni seviyorsun gerisi umrumda değil... geçmişin hiç umrumda değil. Sadece bana inan ve hep sende yanımda ol"

"Arkadaşalarını çok seviyorsun onlar beni sevmiyor. Ne yapacaksın benimle olduğun sürece onlar sana karşı soğuk olacak"

"Evet arkadaşlarımı çok hemde çok seviyorum. Hatta kardeşim abim gibiler ama bu sevdiğim adamdan vazgeçeceğim anlamına gelmez"

"Geçmişte yaptığım herşey için üzgünüm, aşağılık bir herif olduğum için de üzgünüm Sarah"

"Şşş sen öyle biri değilsin... artık değilsin"

Elimi aşağı indirerek bekledim. Şimdi bunu yaparsam yanlış da anlaya bilirdi. Ama yanlış anlasa ne olacak ki?

Elimi pantalonunun kemerine geçirerek kendime doğru çektim.
"Anlasana şapşal şey seni çok seviyor. Senden ayrı kalamayacak kadar"

Yüzüne bir gülümseme yerleşmişti. Elimi tutarak biraz beklemiş sonra dudaklarına götürerek öpmüştü

"Bende küçük kızımı çok ama çok seviyorum. Onu kimseyle paylaşamam. O yüzden sinirli ve kıskanç Yoongi ola bilirim ama bu onu sevdiğim için"

"Küçük kız biliyor oppa"

Aniden söylediğim şeyle ellerimle ağzımı kapatmıştım. İstemsizce söylemiştim yani ona hiç böyle seslenmemiştim ve şuan bakışları...
gözleri koyulaşmıştı derin derin bana bakıyordu.

Biranda öksürerek üzerimden doğrulmuştu.
"Ben doktorlarla konuşayım. Acıkmışsındır"

Neden böyle birden tedirgin olarak uzaklaşmıştı bilmiyorum ama şuan yemek düşünmüyordum.

"Yoongi sana birşey söyleyeceğim. Bak Namjoon'u sevmiyorsun biliyorum ama ona söylediğin şey gerçekten doğru değildi. Sen gittiğinde... yani öleceğini düşünerek beni terk ettiğin zaman Namjoon hep yanımdaydı. Ama beni etkileyip gel sevgili olalım demek için değil. İyi hissetmem için yanımdaydı. Ona sevdiğim biri olduğunu o zaman söylemiştim zaten. Bilmiyorsun ama o gün Namjoon bana eğer birbirinizi seviyorsanız tekrar bir araya geleceksiniz demişti. Benim mutlu olmam için uğraşmıştı. Gerçekten Yoongi o düşündüğün gibi biri değil"

Yoongi kendini koltuğa atarak bana dönmüştü.
"Sanırım biraz abarttım. Bilmiyordum ve sadece seni ondan kıskanıyorum o kadar. Aramızda gerginliğin başka bir sebebi olamaz zaten"

"Taehyung? O neden sana karşı böyle"

"Eskiden...onunla çok yakın arkadaştık. Annemin ölümünden sonra tüm arkadaşlarımdan uzaklaşmış iğrenç bir herif olmuştum. İşte o zaman beni hep uzaklaştırmaya çalışmıştı.

Kaç kere beni başkalarının döverek öldürmesinden o kurtarmıştı. En son bir kere sinirlenip onunla kavga etmiştim. O günden sonra beni bir daha aramamıştı. Onu kaybettiğim için üzülmüştüm ama zaten acılarımı aptal şeylerle bastırıyordum işte.

My ghost|| MinYoongi||Hayalet sevgilim+18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin