5.

5.7K 201 3
                                    

Rozkašlala jsem se a držela si ruku před pusou, aby nehrozil chleba na Sebastianovém zaraženém pohledu.

„Dobrej vtip," zasmála jsem se, seskočila z linky a napila se čaje.

„To nebyl vtip. Naučím tě to. Vždyť o nic nejde. Jsme kamarádi, navíc by jsi aspoň nebyla tak nervózní před Kaydenem," pokrčil rameny a podíval se mi do očí.

„Když já nevím.. Nechci, aby to mezi námi bylo pak divný. Známe se dlouho a nechci naše kamarádství zničit," povzdechla jsem si už po několikáté a opřela se zády o linku.

„Já vím," řekl a přiblížil se ke mě a chytl mě za boky. Bylo to divný. S velkým D. Seba je můj kamarád snad už od základní školy. Je jako můj bratr. Ale nemohla jsem si pomoct, cítila jsem z toho všeho vzrušení.

„Můžeme se dohodnout, že tě budu učit, ale že to nikdy nepřekročíme a kdyby třeba někdo z nás začal cítit něco víc, tak to ukončíme," zašeptal a přiblížil se ke mě, že se naše nosy dotýkaly. Jak můžu něco takového slíbit, když už teď cítím touhu? Nebo spíš moje tělo.

Přikývla jsem a Seba vydechl vzduch, který zadržoval a mě pohltila vůně jeho dechu. Je možné, že někomu bude vonět z pusy vanilka?

„Tak jo," zachraptěl a vysadil mě na linku. Byla jsem dost malá a Seba byl ode mě tak o hlavu a půl vyšší.

Ruce položil na má stehna a mě polilo horko.  Bože, vždyť se jdeme jen líbat. Nic víc! Uklidni se Teodoro!

Po chvilce, která mi připadala mučivě nekonečná mě začal Sebastian líbat. Pomalu. Nevěděla jsem nějak, co dělat, ale Seb to vzal do svých rukou. Trochu mě k sobě posunul, mé ruce si dal na svá ramena a já je pak sama instinktivně zapletla do jeho vlasů.

Trošku jsem ho za ně zatahala, jak jsem to četla ve stovkách knížek a Bast zareagoval vzdychnutím. Tím pootevřel rty a tak jsem využila příležitosti a přitiskla své na ně.
Seb mi do úst zajel jazykem.  Lekla jsem se, i když jsem věděla, že to přijde. Odtáhla jsem se.

„Huff, to bylo," vykoktal a prohrabl si vlasy, které měl na každou stranu.

„To bylo," přikývla jsem a odkašlala si. Nepoznávala jsem se.

Věděla jsem, že je to blbej nápad, ale podivným způsobem jsem chtěla pokračovat. Už kvůli Kaydena..

Naučím Tě LíbatWhere stories live. Discover now