acht : redding.

325 19 15
                                    

'Ja, dat merkte ik, toen hij opeens achter me stond,' verklaarde ik. 'Oh mijn god, gaat het wel met je?' Mijn beste vriendin stapte de badkamer in en deed de badkamerdeur achter zich op slot. 'Ik heb geen idee,' gaf ik schouderophalend toe. 'Heb je hem eens goed de waarheid verteld, die klootzak?' 'Een poging tot.' Bianca sloeg haar armen om me heen.

'Het komt allemaal wel goed,' suste ze. De tranen liepen nog steeds over mijn wangen en ik haalde schokkend adem. Ik leunde met mijn hoofd tegen haar schouder. 'Ik ben trots op je,' zei Bianca, 'als iemand dat met mij had gedaan, en dan opeens bij me in de buurt kwam, ik zou wegrennen.'

'Het was zo raar,' snikte ik, 'alsof hij helemaal niet wist dat ik het niet wilde, toen, oh my god,' Voor mijn geestesoog kwamen alle herinnering weer naar boven. Ik hield mijn beste vriendin stevig vast, omdat ik bang was dat ik anders zou vergeten dat het niet echt was, niet meer tenminste.

'We moeten hier weg,' Besloot Bianca een paar minuten later. 'Ja,' piepte ik. Ik liet Bianca los en liep naar de wastafel. Mijn eigen weerspiegeling maakte me aan het schrikken, ik zag er verschrikkelijk uit. Zonder dat ik het doorhad had ik de kraan opengedraaid, en ik liet het koude water langs mijn handen en polsen stromen. Dit leek me wat rust te geven. Daarna depte ik wat water op mijn gezicht.

'Ik ben er klaar voor,' deelde ik Bianca mee, die om het hoekje van de badkamerdeur  de gang op gluurde. 'Daar ben je! Wat is er aan de hand?' Hoorde ik opeens een stem. De stem van Alicia. Ik slaakte en zucht van opluchting. Alicia, die het nou al meerdere keren voor me had opgenomen.

'We hebben een beetje een... meidenprobleem hier,' legde Bianca uit. 'Mae? Mag Alicia binnenkomen?' Ik knikte, maar bleef in de spiegel staren. Ik had geen idee wat ik met mezelf aanmoest, op dat moment. Ik leek helemaal van de wereld te zijn. Gedachten aan Bradley en David wisselden zich af in mijn hoofd en ik kon me niet meer concentreren op waar ik was en wat ik hier deed.

'Wat is er met haar aan de hand? Ik heb wel maandverband bij me.' 'Uhh, niet zulke meidenproblemen,' Bianca was even stil, '...Mae? Mag ik vertellen wat er aan de hand is?' Zonder na te denken knikte ik en ergens in de verte hoorde ik de stem van Bianca uitleggen wat David gedaan had. 'Kom, we gaan, ik blijf wel bij jullie,' zei Alicia, 'Ik wilde toch net naar huis gaan.'

Ik voelde een arm om mijn schouder en leunde dankbaar tegen Bianca aan. 'We kunnen toch niet zo maar zeggen dat ze in shock is omdat ze zojuist haar ex heeft geconfronteerd met het feit dat hij haar aangerand heeft?' Vroeg Bianca opeens, toen we al op de overloop liepen. 'Geen zorgen, iedereen gaat denken dat ze gewoon te veel drank op heeft.' Mijn zich was wazig en ik besloot mijn ogen dicht te doen, ook al zeulden mijn beste vriendin en Alicia me net de trap af. 

'Wat is er met haar?' Hoorde ik de neerbuigende stem van Bram toen we beneden waren aangekomen. 'Te veel gezopen,' verklaarde Bianca, 'we gaan haar naar huis brengen, voordat er rare dingen gebeuren,' Ik had mijn ogen nog steeds dicht maar ik wist dat Bianca een blik op David wierp toen ze dat zei.

'Oh, Bianca, wil je niet nog even blijven, er is boven vast nog wel een kamer vrij voor jou en Bram,' hoorde ik Justin zeggen, 'David hier brengt zielige Mae wel naar huis.' De groep jongens lachten.  'Nee dank je vriendelijk,' Zei Alicia, waar ik uit opmaakte dat Bianca niets kon uitbrengen. 'Oh, kom op, niemand gaat dood van een keer door een jongen thuis worden gebracht.'

Opeens hoorde ik een klotsend geluid, een schreeuw, en Alicia die zei: 'Schiet op, dat was pure wodka.' Ik liep de kant uit waar Bianca me in stuurde, maar ik had geen idee waarheen.

De volgende ochtend werd ik, gelukkig, wakker in mijn eigen bed, met een zacht snurkende Bianca naast me.

A/N; 

yayeet. 

oke nhc gaf me echt veel stress vandaag want ik dacht dat ze een europa tour gingen aankondigen ofzo maar het was een nieuw lied ¯\_(ツ)_/¯ 

btw, blijkbaar heb ik 500 reads dus dat vind ik ook wel nice. dank dat jullie dit halve shitty boek lezen. 

!1!!bIj De DuIzEnD rEaDs NiEuW hOoFdStUk OnLiNe!1!!1 (help ik probeer grappig te doen, waarschijnlijk update ik gewoon morgen ofzo omdat ik toch geen leven heb)

tOEdels.

sweater weather - bws.Where stories live. Discover now