zestien : hoe is die trui hier beland?

286 16 14
                                    

Ik liep door de slaapkamer, waar de trap op uitkwam, en ging naar de enige deur die ik kon zien. Hij kwam uit op een klein halletje met twee deuren. Ik trok de deur aan de linkerkant open en gelukkig was dat de badkamer en geen gekke sm-kamer of zoiets. Niet dat ik dacht dat Brad dat zou hebben, maar je weet het maar nooit.

Ik stapte naar binnen, deed de deur op slot en deed een poging mijn kleding uit te doen. Nouja, je kon het eerder vergelijken met een mandarijn met meerdere schillen pellen, want mijn kleding plakte aan elkaar en aan mijn vochtige huid. Nadat ik waarschijnlijk het record "langzaam kleding uitdoen" had verbroken, stapte ik de douche in, en besefte ik me hoe ongemakkelijk dit was.

Ik stond op het punt te gaan douchen, in het huis van mijn ex, die ik nadat hij me ontmaagd had nooit meer had gezien, en ik was hier nog nooit geweest. Ik zuchtte en haalde mijn hand door mijn haar, waardoor ik besefte dat dat nog in een doorweekte staart zat. Met een zucht stapte ik de douche weer uit en trok ik een random kastje open, in de hoop een haarborstel te vinden.

Toen ik twee kastjes en één lade doorzocht had, werd er op de deur geklopt. 'Mae, eh, lukt het?' 'Jawel,' Een raar gevoel verspreidde zich door mijn lichaam toen ik besefte dat Brad nog niet eens op twee meter van me vandaan stond, terwijl ik geen kleding aanhad. 'Oke, ik heb wat droge kleding voor je neergelegd hier op het plankje tegenover de deur,' 'Bedankt, denk ik,' Stamelde ik.

 'Oke, dan ga ik nu naar beneden, je kan je natte kleding wel meenemen, dan doen we het in de droger,' 'Ja,' antwoordde ik, 'trouwens, Brad?' 'Ja?' er klonk enige verwachting in zijn stem. 'Heb je misschien een haarborstel die ik kan gebruiken?' 'Oh... Ja, er ligt een kam in de tweede lade onder de wasbak.' 'Dankjewel, bea- Bradley,'

Mijn hartslag versnelde. Shit. Ik had Bradley zojuist bijna bij de bijnaam genoemd die ik had had gegeven toen we nog wat hadden. Ik hoopte dat hij het niet gehoord had, en trok snel de tweede la onder de wasbak open, waar inderdaad een kam lag. 'Ja, ik heb hem gevonden!' zei ik tegen Brad. Aangezien hij niks had gezegd, verwachtte ik dat hij nog aan de andere kant van de deur stond.

'Oke. Ik ga nu naar beneden, tot zo.' Ik hoorde een glimlach in zijn stem, en ik stond mezelf toe om ook te glimlachen.

Na een lang gevecht tussen mijn haar en de kam, en daarna een lange, hete douche, was het toch echt tijd om de kleding van Brad van de gang te pakken, het aan te doen, en een goed gesprek te voeren met de eigenaar van de genoemde kleding. Ik gebruikte een föhn om mijn ondergoed een beetje minder doorweekt te maken, no way dat ik dat aan Bradley ging geven om het in de droger te doen, en geen ondergoed dragen was ook niet echt een optie.

Ik sloeg een handdoek om en opende de deur op een kiertje. Ik wist dat het niet in Brads aard lag om iemand te begluren, maar toch checkte ik of hij niet stiekem om de hoek stond. Toen greep ik het stapeltje kleding van het plankje en deed ik snel de deur van de badkamer weer dicht.

Ik trok de grijze joggingroek die Bradley voor me had klaargelegd aan, en trok het touwtje helemaal strak en legde er een strik in, zodat hij niet zou afzakken. Daarna pakte ik het wit met zwart gestreept shirt, dat ook op de stapel had gelegen, en drukte het onwillekeurig tegen mijn gezicht. Ik ademende diep in, en rook de vertrouwde geur van Brad. Ik wilde het misschien niet toegeven, maar ik had die geur gemist.

Nadat ik het shirt aan had gedaan, stapte ik, met mijn doorweekte kleren in mijn hand, de badkamer uit. Ik leek toen pas te merken dat de hele flat naar Bradley rook, en hoe prettig ik dat vond.

Ik keek achterom de badkamer in, om te checken of ik alles had, en toen viel mijn oog op de andere deur, die nu open stond en toegang gaf tot een grote kledingkast. Daar had Brad vast de kleding uit gehaald die ik nu aanhad.

Maar, precies toen ik mijn hoofd weer omdraaide om de gang uit te lopen, viel mijn oog op een welbekende grijze stof, met zwarte opdruk. Met een ruk draaide ik mijn hoofd weer om naar de openstaande inloopkast.

Daar, op een plankje, lag... 'Nee, dat kan niet...' Fluisterde ik, terwijl ik er naar toe liep. Maar, toen ik de grijze trui pakte, was het inderdaad een grijze Stussy trui, precies de trui die ik een paar maanden geleden op de post had gedaan naar Italië.

Ik keerde de trui binnenstebuiten, en zag een grote bruine verkleuring in de stof, die daar was gekomen toen ik viel met koffie in mijn hand, op mijn werk, maanden geleden. What the fuck? Hoe was die trui hier beland?

'Bradley?' ik liep de trap af, met in mijn ene hand mijn natte kleren, en in mijn andere hand de trui, 'hoe kom je hier aan?'

A/N; 

wow wow what is going on y'all, brad hoe kom je aan die trui bitch.

oke in ieder geval, ik heb besloten dat ik in de a/n's intense vragen ga stellen die jullie dan kunnen beantwoorden want dat leek me wel grappig. 

vraag van de dag: prefereren jullie bradley met of zonder bril?

persoonlijk vind ik brad's bril pittig hot maar i mean zonder is ie ook lekker like damn

JOEDELS x ro.

sweater weather - bws.Where stories live. Discover now