vijftien : peukenpuree.

308 21 15
                                    

Ik liep naar binnen, en het viel me al snel op dat Bradleys appartement zowel stijlvol als persoonlijk was. Als je binnenkwam, stond je gelijk in een lichte ruimte, met muren die gestript waren van verf en plamuur zodat de de bakstenen zichtbaar waren, en grote ramen. Het plafond was zo hoog dat het waarschijnlijk twee verdiepingen van het originele gebouw innam.

In één hoek van de kamer was een soort zithoek gemaakt, met een sofa en een grote stoel waarvan ik gelijk de behoefte kreeg om erop te zitten. In de tegenoverliggende hoek stond een vleugel en hingen minsten tien gitaren aan de muur. Rechts van ons was de kapstok, en links van ons was een soort afdak boven de keuken. 'Boven is de slaapkamer,' Deelde Bradley mee, die zag dat ik naar de trap keek. Zijn huis had dus een loft.

'Damn,' verzuchtte ik, 'als je het over apartment porn hebt past dit wel in het plaatje,' 'Wat?' Ik leek me toen pas te beseffen dat ik Nederlands had gepraat en dat Bradley waarschijnlijk alleen het woord "porn" had verstaat. Het bloed steeg naar mijn wangen, 'sorry, laat maar,' 'Oke,' Brad deed zijn jas uit de zette de paraplu tegen de muur, 'Laten we nu maar zorgen dat jij het weer warm krijgt,'

Bij die woorden werden mijn wangen nog ietsje roder. Ik wist dat hij iets anders bedoelde, maar ik dacht aan zijn armen om me heen, samen in die grote, donkerrode stoel. 'Ik denk het, ja,' stamelde ik, terwijl ik een poging deed mijn spijkerjasje uit te doen, maar die plakte aan de kleding die ik er onder aan had.

'Kom, ik help wel even,' Brad trok aan de mouwen van mijn jas, en na enige moeite was hij uit. 'Ik hang hem wel even op de verwarming,' Brad klungelde met de jas, die steeds op de grond gleed van de verwarming. Ik moest mijn lachen inhouden. Ik lachte tegenwoordig veel als ik me niet op mijn gemakt voelde.

'Zo, gelukt,' Bradley keek trots naar mijn spijkerjas, en het viel hem, en mij, toen pas op dat er tijdens zijn geklungel iets uit mijn jaszak was gevallen. 'Fuck,' ze ik terwijl ik het pakje sigaretten van de grond raapte en het opende. Het was nog bijna vol, ik had er misschien twee peuken uit gerookt. Van de overblijvende sigaretten was vrij weinig over, het leek meer peukenpuree dan iets dat ik nog zou willen roken. Ik graaide de aansteker die in het pakje zat, en probeerde hem aan te doen. Gelukkig werkte hij nog.

Ik keek op naar Bradley, die me intens aankeek, met een vieze blik in zijn ogen. 'Sinds wanneer rook je weer?' vroeg hij, en ik hoorde dat hij het op een luchtige manier wilde vragen, maar dat dat faliekant mislukte. Ik haalde mijn schouders op. 'Nee, waarom rook je weer?' Vroeg hij na een korte stilte. 'Stress,' antwoordde ik simpel, 'heb je trouwens een prullenbak waar ik dit in kan doen?' Hij wees me de prullenbak. 'Stress? Wat kan je nou zo veel stress geven dat je weer...' Hij maakte zijn zin niet af.

'Nou ik kan je uit ervaring vertellen dat het best wel stressvol als iemand die heel belangrijk voor je is, de ochtend nadat hij je ontmaagd heeft opeens verdwenen is!' Ik had het gevoel dat er binnenin mij iets knapte en ik moest me verschrikkelijk in te houden niet keihard te gaan huilen.

'Au, die zit,' Zei Bradley grappend, maar ik was niet dom. Ik hoorde de pijn in zijn stem. Ik wilde geen dramatische ruzie met hem gaan maken, dit was geen fanfiction geschreven door een of andere meid zonder liefdesleven. 'Sorry, ik bedoeld het niet zo, ik ben gewoon... moe, en fucking bevroren,' Ik lachte ongemakkelijk.

'Ja... Misschien moet je een douche nemen,' Beaamde Brad. Ik knikte. 'De badkamer is boven, ik ga wel even... I don't know.' 'Ja,' zei ik, niet wetend wat hij bedoelde, 'doe dat maar,' De sfeer was nog ongemakkelijker geworden, na mijn rare uitbarsting.

Ik liep naar boven, hopend dat de badkamer makkelijk te vinden was. 'Mae?' 'Ja?' Ik draaide me om naar Bradley, die onder aan de trap stond. 'Zullen we als je klaar bent... praten?' hij glimlachte nerveus, 'ik heb je veel uit te leggen, of niet?'

A/N;
"dit was geen fanfiction geschreven door een of andere meid zonder liefdesleven" SIKE BITCH.

oke ja idk wat ik nog meer te zeggen heb.
oH JA DIT IS LOWKEY BEST WEL EEN SKEERE HOOFDSTUKTITEL BE PREPARED VOOR NOG MEER SLECHTE HOOFDSTUKTITELS JA

toedels xro.

sweater weather - bws.Where stories live. Discover now