vijfendertig : gloeiende handen.

264 19 16
                                    

(SLECHTE/ half-assed) SMUT ALERT. Als je de smut wilt overslaan: het staat tussen sterretjes. 

De vergeving waarvan ik gezegd had dat ik er hard voor zou werken, kwam sneller dan gedacht. Het weer werd slechter, kerst kwam steeds dichterbij, en elk dagdeel dat ik en Brad beiden niks te doen hadden spendeerden we samen.

We speelden veel, waarschijnlijk te veel, Mario Kart, we hingen rond met Hayes, Gia, Bianca, en Nina, waarmee het een stuk gezelliger was nu Brad wist dat ik echt alleen voor hem wilde gaan, ik leerde hem koken, omdat hij daar, zoals ik eerder opgemerkt had, echt niks van bakte. 

De laatste tijd was het zelfs zo, dat we samen dingen ondernamen buiten de veilige muren van zijn appartement. Niet om naar een op ander duur restaurant te gaan, maar we deden samen boodschappen, gingen ergens iets drinken, of wandelden gewoon wat rond.

We deden beiden meer ons best om transparanter en begripvolle te zijn, en het voelde goed. 

Het was een dag in het begin van december, en we lagen op zijn bed, na een intens potje Mario Kart. Bradley kon nog steeds niet goed tegen zijn verlies en zijn deels gespeelde, deels echte kinderlijke woede maakte me aan het lachen. 

We lagen dicht bij elkaar. Zijn armen om me heen, ik met mijn hoofd op zijn schouder. 'Bradley?' zei ik zacht, 'Hm?' Ik wilde hem iets zeggen dat ik me een paar dagen al gerealiseerd had, maar nog niet de moed voor gehad had om het echt te zeggen. 

'Ik... Ik vergeef je,' Ik voelde hem naar adem happen, 'echt?' 'Ja, waarom doe je daar zo verbaasd over?' 'Ik heb geen idee, het klink gewoon zo... ongeloofwaardig. Niet hoe jij het zegt, maar dit alles, dat je me nog een kans hebt gegeven.'

Ik lachte kort. 'Ik kan niet anders, Bradley. Ik weet niet hoe je het geflikt hebt, maar ik kan niet meer zonder je.' We waren weer stil, en hij speelde met een lok van mijn haar, die uit de hoge staart waar ik het in had gebonden was ontsnapt. 

Ik draaide me om, en mijn lippen vonden de zijne. Ik begroef mijn handen in zijn haar en hij zoende me vurig terug.  Ik weet niet waarom ik het deed, maar het voelde goed. Ik weet niet waarom ik opeens dacht, het moet nu, maar dat dacht ik wel. 

*

Ik zat op zijn schoot en duwde hem achterover, zodat hij lag en ik boven hem uit torende. Ik leunde voorover en kuste hem opnieuw, terwijl zijn handen mijn lichaam verkende. Zijn handen leken te gloeien, en overal waar ze kwamen een spoor van warmte achter te laten. 

Op een gegeven moment had ik geen shirt meer aan en deed ook hij zijn trui uit. Opnieuw wist ik niet waarom, maar het was heel duidelijk wat mijn lichaam aan me doorgaf. Ik had het gevoel dat er een waterval was ontstaan in mijn onderbroek en er leek een vuur ontbrand te zijn in mijn onderbuik.

'Brad,' hijgde ik, 'heb je condooms?' Hij keek me zo wel verbaasd als opgewonden aan. 'Wil je?' Ik knikte. 'Weet je het zeker? Ik wil geen grenzen-' 'Stop nou eens met zeiken over mijn grenzen, ik dacht dat we daar overheen waren,' grapte ik, maar met een serieuze ondertoon.  

'Oké, oké,' hij gaf toe en haalde een pakje condooms uit het nachtkastje. 'Brad, wil jij het wel?' een grijns verscheen op zijn lippen en hij antwoordde 'Ja,' Dus, kropen we onder de dekens, en nou ja, deden we iets waarvan ik opnieuw, nooit gedacht had dat ik het nog eens zou doen met Bradley Simpson.

*

'Wow,' hijgde ik, terwijl Brad zich een nader te identificeren tijd later naast me op het bed liet vallen, 'dat was... fijn,' Bradley sloeg zijn armen om mijn nog naakte middel en begroef zijn gezicht in mijn nek. 'Ja,' antwoordde hij.

'Laten we dit vaker doen,' 'Echt?' Ik knikte en kon een grinnik niet onderdrukken. 'Waarom ben je daar zo verbaasd over?' 'Ik had gewoon nooit verwacht dat jij dat zou zeggen. Je bent zo veel gegroeid, Mae, het is geweldig.' 

Nu was ik degene die een verbaasd geluid maakte. 'Het is echt waar, lieve Mae,' Brads stem klonk diep en hij praatte langzaam, alsof hij bijna sliep. 'Ben jij er zo een? grapte ik, 'gelijk na de seks in slaap vallen?' 'Sorry,' mompelde hij. 

'Het is oké,' verzekerde ik hem, terwijl ik met zijn krullen speelde. Hij sliep al, dus hij hoorde niet wat ik daarna fluisterde, 'Ik hou toch wel van je.'

A/N; 

shoutout naar floor die indirect zei dat ik smut moest maken. lmao ik was vergeten waarom ik dat zo min mogelijk deed, maar k weet het weer hoor. damn, i feel so fucking awkward right now.

edit:SORRY VOOR SPELFOUTEN IN HET SMUT STUK ALS DIE ER IN STAAN OF GEKKE ZINNEN MAAR IK VOEL ME ZO AWKWARD DAT IK HET NIET WIL CHECKEN OP FOUTEN.

sweater weather - bws.Where stories live. Discover now