tweeëntwintig : laat hem bungelen.

308 20 19
                                    

'Mae?' Ik opende mijn ogen en knipperde een paar keer. 'Oh sorry, ik dacht dat je al wakker was,' Ik draaide me om en zag Bianca naast het bed staan. Ik schudde mijn hoofd. 'Nee, het is oke,' verzekerde ik haar terwijl ik me uitrekte. 

'Dankjewel,' zei mijn beste vriendin zacht, 'voor de tape.' Ik glimlachte, 'Ja. Sorry, trouwens, dat ik zo wegliep... Het was allemaal gewoon... nogal veel om te bevatten,' een voorzichtige glimlach verspreidde zich over Bianca's gezicht. 'Ja, dat snap ik. Maar,' ze was even stil, alsof ze moeite had met wat ze ging zeggen, 'zie je me nu niet heel anders?' Ik schudde mijn hoofd, 'je bent nog steeds Bianca toch? Nog steeds mijn beste vriendin.' 

Ze knikte dankbaar en ik stond op uit het bed en gaf haar een knuffel. 'Don't worry, bitch.' We keken elkaar glimlachend aan, wetend dat alles hetzelfde zou blijven tussen ons. 

'Oke, nu moet jij vertellen wat er gisteren allemaal gebeurd is, want Hayes kwam gisteren, nadat hij hier was geweest, ook nog even langs bij Gia. Hij zei dat jij ook iets had meegemaakt.' Bianca ging op het bed zitten. Ik deed hetzelfde.

'Ik ben bij Brad geweest.' 'Wat?' Bianca lachte, 'holy shit!' 'Ja. Ik was dus met mijn domme hoofd de regen in gerend, weet je wel. Ik raakte de weg kwijt, ging dramatisch op een bankje zitten huilen want ik had het verdomd koud, en opeens stond hij achter me!' 'Vertel meer!' 

'Hij haalde me over om mee te gaan naar zijn appartement-' 'Oeh! Dat is vast heel gezellig geworden,' Bianca grijnsde, ik voelde dat ik bloosde. 'Nee, nee. We hebben gepraat. Nou ja, eerst moest ik van hem douchen.' 'Shower sex?' 'Oh mijn god, nee.' Bianca moest weer lachen. 

'Ik ging gewoon douchen en daarna hebben we gepraat. Hij heeft bepaalde dingen uitgelegd,' mijn stem klonk opeens een stuk serieuzer. Ik voelde me ook serieuzer. Ik had het gevoel dat ik het voor Brad moest gaan opnemen, als ik vertelde wat hij mij had uitgelegd. Bianca had me natuurlijk wel de hele tijd ondersteunt, terwijl ik me zo klote voelde over Bradley. 'Wil je er over praten?' Ik schudde mijn hoofd. 

'Heb je hem vergeven?' vroeg Bianca. 'Nog niet.' 'Goed, goed. Laat hem maar even bungelen. Hij moet weten dat er niet met jou te sollen valt.' Ik knikte. Bianca stond op van het bed en wilde naar de deur lopen, maar plots schoot me iets te binnen. 

'By the way, je weet toch nog wel dat Jenny laatst opeens gesprekken begon?' mijn beste vriendin knikte. 'Bradley had haar een dm gestuurd met de vraag om mij praktisch te stalken,' Bianca lachte kort. 'Echt?' Ik knikte. 'Als hij opeens in mijn dm's slide zal ik het je laten weten, dan moet je hem ditchen,' We lachten beiden, waarna Bianca de kamer verliet om ontbijt te maken. 

Ik liet me terug op het bed vallen. Ik snapte niet waarom, maar alles was anders nu. Ik had duidelijkheid, wat Bradley betrof. Ik had geen ruzie met Bianca. Ik voelde me bij, prettig, thuis, in dit kleine appartement. 

Maar, ergens wist ik ook wel dat ik niet altijd hier kon blijven. Ik moest over een nader te bepalen tijd terug gaan naar Nederland, om me te oriënteren op studies. Met mijn ogen dicht lag ik in bed, opeens overspoeld door gemengde gevoelens en onzekerheid. 

Een trillend geluid vanaf mijn nachtkastje zorgde ervoor dat ik mijn ogen opende. Het scherm van mijn telefoon lichtte op. Ik pakte hem en bekeek de melding. Een bericht van een onbekend nummer. 

onbekend: hey, it's Brad.

A/N; 

sorry voor de slechte titel van dit hoofdstuks wist niks yeet.

ik luister little mix en ik krijg throwbacks naar de zomer van 2 jaar geleden leuk dit. oh nu luister ik move dit lied geeft me nog ergere throwbacks omg.

vraag van de dag: fav vamps album? 

ik twijfel tussen night en day want de twee liedjes die alleen op night staan  zijn echt favs maar day heeft ook veel jams aaaaaah oh en wake up staat op de tweede plaats want sommige liedjes zijn echt lit maar sommige vind ik echt niet leuk.

joedels,

-ro.

sweater weather - bws.Onde histórias criam vida. Descubra agora