zeventien : zo ken ik je weer.

288 21 33
                                    

Brad keek naar de trui in mijn hand, 'ik heb je echt best wel veel uit te leggen.' Hij legde zijn telefoon op de koffietafel en stond op van de bank. Ik knikte, 'Dat heb je zeker.'

Bradley glimlachte terwijl hij op me af liep en ik had geen idee wat hij van plan was te doen. Ondertussen was ik de trap af gelopen. 'Kom, geef die natte kleren maar, dan doe ik ze in de droger, ga jij maar zitten,' Een beetje gespannen gaf ik hem mijn prop natte kleren en ging zitten op de grote, rode stoel.

Ik negeerde de geluiden van Bradley die stond te klooien met de droger, die zich blijkbaar achterin de keuken bevond, en sloot mijn ogen. Ik moest even nadenken. Brad wilde met me praten, alles uitleggen, maar hoe stond ik daar tegenover? Voor het eerst in al die maanden sinds hij me achterliet, was er een kans dat ik hem terug kon nemen, maar wilde ik dat ook? Wilde hij dat wel?

Ik wilde in ieder geval de waarheid horen, besloot ik. De hele waarheid, en geen lulverhaal of excuses. Ik zou moeten vertrouwen op mijn instinct, want ik wist niet of ik Bradley wel kon vertrouwen na alles wat er gebeurd was, maar eigenlijk wist ik ook niet of ik mijn instincten nog kon vertrouwen als het over Brad ging, ik kon namelijk niet ontkennen dat alle gevoelens die ik voor hem had gehad compleet weg waren. Zeker nu ik hier weer was, bij hem, leken ze weer op te laaien, tenminste een beetje.

Ook al had hij dat briefje achtergelaten in de hotelkamer, die ene nacht, het zou nog steeds zo kunnen zijn dat hij me toch gebruikt had om zijn "stok ergens in te steken", zoals mijn vader dat genoemd had.

'Mae? Wil je thee?' Ik opende mijn ogen en moest weer even wennen aan het felle licht dat door de grote ramen naar binnen stroomde. 'Ehm, nee, water is goed,' Antwoordde ik. 'Wil je dan iets anders? Eten? Ik kan-' Ik onderbrak Bradley, 'Kom zitten, stel dit asjeblieft niet nóg langer uit, Brad,' 'Zo ken ik je weer,' Ik hoorde aan zijn stem dat hij grijnsde.

'Dus,' Bradley ging zitten en zette met een zwierig gebaar een glas water neer op de tafel, 'wat wil je weten?' Ik vouwde mijn benen onder me, wat kon, omdat de stoel waar ik op zat echt heel groot was, 'Is dat niet duidelijk?' vroeg ik. Fuck, ik klonk echt als een bitch. De rest van de dingen die ik zou gaan zeggen moesten iets minder klinken alsof ik Brad de grootste klootzak op aarde vond. Ook al was dat wel zo.

Nou ja, hij was een minder grote klootzak dan mijn andere ex....

Bradley pakte een mok van de tafel, en nam een slokje van de thee die er in zat. Ik kon mezelf niet tegenhouden en keek naar zijn handen, met de welbekende ringen. Opeens dacht ik terug aan die ene nacht, hoe warm zijn handen hadden gevoeld op mijn lichaam, en hoe het koude metaal van die ringen Brad's aanraking een hele nieuwe sensatie maakte.

'Mae?' Bradley keek me vragend aan en ik was weer in het heden. 'Ja, sorry. I zoomed out for a moment,' Hij glimlachte naar me, 'Dat is niet erg,' Brad was een paar seconden stil, 'Maar je wilt dus dat ik je het hele verhaal vertel?' Ik knikte, en Bradley glimlachte weer, maar dit keer was het nerveus. Daarna zuchtte hij.

'Je weet niet hoe lang ik je dit allemaal al wil vertellen. Ik heb zo vaak bedacht hoe het zou gaan, wat ik zou zeggen, hoe jij zou reageren...' 'Maar nu ik hier echt ben, durf je niet meer?' Bradley knikte en leunde met zijn ellebogen op zijn knieën 'Ik snap het. Ik... Ik heb dat ook,' 'Echt?' 'Ja, Bradley. Ik heb zo vaak, bedacht hoe dit zou gaan, wat jij zou zeggen en hoe ik zou reageren, wat voor emoties ik zou voelen...'

We waren beiden stil, voor even. Ik verbrak de stilte, 'Brad, zou je het willen vertellen?' 'Wat?' 'De waarheid.'

A/N;

de titel van dit hoofdstuk is echt slecht maar ja jammer dan.
uHM JA EXTRA UPDATE OMDAT HET VALENTIJNSDAG IS (this does not make sense i know).

vraag van de dag: hEbBeN jUlLiE rOmAnTiScHe DiNgEn MeEgEmAaKt VaNdAaG?
ik niet maar deze vraag is niet leuk dus we gaan een andere bedenken.

(officiële)vraag van de dag: fave the vamps crew member?
yayeet die van mij is ben want hij is cool en ik geloof dat hij vegan is.

(ik dacht laat ik even niet basic zijn en ipv gewoon band member crew member vragen😎 )

deze a/n is veel te lang, ik ga al.
jOEDELS
-ro.

sweater weather - bws.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu