dertig : het ruikt niet goed.

268 19 6
                                    

'Dus, wat wil je doen?' vroeg Bradley nogmaals, een paar minuten later. Het feit dat hij vond dat ik iets heel moois gezegd had zorgde voor een warm en licht gevoel in mijn lichaam. Hij zette een mok met koffie voor mijn neus en ging tegenover me aan de tafel zitten.

Ik dacht na. Wat voor date achtige activiteit zou ik samen met Brad willen doen? De dierentuin, een soort picknick? Nee, nee, geen dingen in het openbaar. Ik wilde niet dat er nog zoiets zou gebeuren als toen in Parijs.

Nog steeds nadenkend wat we konden doen nam ik een slok koffie. Opeens maakte mijn maag een hard, knorrend geluid. 'Heb je honger?' vroeg Brad. Ja, besefte ik me. Dus ik knikte. 'Laat me wat te eten voor je maken,' Schouderophalend knikte ik nogmaals.

Brad begon allemaal spullen uit verschillende kasten te halen. 'Wat ga je maken?' 'Een Bradley Simpson Special,' 'Ja, nu weet ik precies wat je gaat maken,' Ik trok mijn wenkbrauwen op. 'Oke, oke. Een gebakken ei met bacon,' 'Wat een "special", damn,' lachte ik, en ik zag blosjes op Brad's wangen verschijnen. Ik kon er niks aan doen, maar het viel me op hoe schattig Brad was met roze wangen.

'Ik ga even, naar de wc,' liet ik Brad weten, waarna ik opstond en de trap op liep, want de wc beneden was ongeveer even groot als een bezemkast. Toen ik mijn broek naar beneden trok zag ik een welbekende rode vlek in mijn onderbroek. 'Geweldig,' mompelde ik. Dat verklaarde dus waarom ik zo veel buikkramp had, de laatste dagen.

Fuck, ik had niks bij me, en ik wist vrij zeker dat Brad ook geen geheime maandverband-stash had. Ik propte wat wc-papier in mijn onderbroek en strompelde, nadat ik mijn broek had opgetrokken, naar de slaapkamer, waar mijn tas lag.

'please laat er nog een verdwaalde tampon zijn,' bad ik in gedachten. Na een kort onderzoek van alle zijvakjes in mijn tas vond ik inderdaad een tampon. Ik dankte de goden en een paar minuten later verliet ik de badkamer weer. Terwijl ik door de slaapkamer naar de trap liep, viel mijn oog op een apparaat dat onder de tv, die tegenover het bed aan de muur hing, stond. Een nintendo switch.

'Bradley, heb je een switch?' Ik liep de trap af en kon het enthousiasme in mijn stem niet bedwingen. 'Oh, ja, ik heb hem van iemand gekregen. Heb hem alleen nog nooit gebruikt.' 'Ik weet wat wij gaan doen vandaag,' vertelde ik hem. Hij glimlachte, 'oké.'

Ik liep rond in de grote ruimte die diende als woonkamer van Bradleys huis en nam de tijd om alles te bekijken. De gitaren, de grote piano, de kunst aan de muren, de platenspeler die ergens in een hoekje stond en helemaal vergeten leek te zijn.

Ik bleef het langst staan voor de muur naast het keukenblok, die me eerst niet zo was opgevallen. De muur hing vol met foto's. Ik zag een foto van The Vamps, Brad en zijn familie, zijn hond Jesse, een groepje jonge meiden, duidelijk fans, en veel mensen en gebouwen die ik niet kende. 'Mensen en plekken waar ik om geef,' verduidelijkte Brad, 'zodat ik niet vergeet wie ik ben en waar ik vandaan kom,' ik knikte, maar voelde een steek van pijn, omdat ik niet op die muur hing en een paar van zijn fans wel. Ik weet het, ik was verschrikkelijk zelfzuchtig bezig.

Een op zijn minst vervelende geur zweefde opeens mijn neusgaten in. 'Wat is dat voor geur? Het ruikt niet goed,' constateerde, en Brad draaide zich om en snelde zich naar het fornuis. 'Ik ben misschien een beetje vergeten om op het eten te letten,' stamelde hij, een pan omhooghoudend met iets dat verdacht veel op een verkoold gebakken ei leek.

'Ziet er lekker uit,' grapte ik. Een blos verspreidde zich over Bradley's wangen. 'Ik kan niet zo goed koken, geloof ik,' 'Dat kan je wel zeggen, ja.' Ik kon niets doen aan de lach die mijn mond verliet. 'Niet grappig,' zei Brad, die er vrij beschaamd uitzag. Ik tikte het puntje van zijn neus aan, 'Jawel, Bradley,' de blos op zijn wangen leek nog wat te verergeren door mijn onverwachte aanraking. 'Het enige probleem is dat ik verder niks in huis heb,' stamelde hij.

'Iets bestellen dan maar?' stelde ik voor. Bradley knikte. Na een korte discussie over wat we wilden bestellen en waar, kozen we voor sushi. Eerst wilde ik weigeren, omdat sushi een fortuin kost, maar uiteindelijk wist Brad me over te halen.

'En terwijl we wachten,' bepaalde ik, 'ga ik je inmaken met Mario Kart op die Switch die je nooit gebruikt,'

A/N;
!!nOt SpOnSoRed¡¡

vraag van de dag: spreken jullie " the vamps" uit op zn amerikaans ("vemps") of op zn brits ("vamps")?
-vemps all the way, ook al zeg ik wel eens vAmps gewoon omdat het grappig is.

-ro.

sweater weather - bws.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu