5

397 40 8
                                    

Така, тази глава ще е за миналото им, за да разберете какви са двамата в действителност. И да кажа, че ще предупреждавам нататък за различни сцени и т. н. Предварително се извинявам за грешките в главата.

_Ретроспекция_

Чонгкук и Найонг се познават от малки. За тях това бяха забавните и безгрижни времена, докато не пораснаха. Той стана на 17, а тя на 16 години. Двамата отново не се разделяха, заедно излизаха, заедно се прибираха и се забавляваха заедно във всичко. Но след време в нея се оформиха чувства, нещо което тя не е вярвала, че ще стане, а той, смяташе че вече е имал връзка с нея.

След година, когато двамата бяха с година по-големи, в една приятна лятна нощ, те решиха да излязат заедно, за да посетят новия Лунапарк. За На това бе като среща и както винаги, бе широко усмихната и щастлива, което Кук веднага бе забелязал и се зарадва на това, и как да не се? Кой не би се зарадвал да види приятелката си щастлива? Може би не всеки, но точно за него, това бе безценно и искаше да запомни този момент.

~В Лунапарка~

Чонгкук, няма да се кача на това нещо, виж колко е високо. – На погледна към огромното виенско колело и цялата настръхна, а Чон се засмя и я хвана през кръста.

Пак ли с този страх? Колко пъти да ти казвам, че съм до теб и не трябва да те е страх.

Ъъъ.. колкото и да го казваш, страхът си е страх. – поклати леко глава тя.

Е добре, нека да преговаряме. Сега ще ти спечеля нещо от онези игри с играчките и ще се качим на колелото.

Кое му е преговарянето на това? – момичето се засмя и подпря глава на гърдите му.

Не съм довършил. Това е началото, ако се съгласиш да се качиш, ще ти взема играчка и после като слезем, ще ти взема нещо сладко за хапване. Съгласна?

Хмм.. – Ким се направи, че мисли. – Е добре, но аз избирам какво ще ми взимаш.

Дадено, имаме сделка.

Явно, а сега сме натам. – На го хвана за ръката и го задърпа към машините с играчките.

тḙ✘т Պḙ Where stories live. Discover now