11

320 36 4
                                    

След като нито едно от съобщенията на по-големият не бяха прочетени или не му бе вдигнато от толкова много позвънявания, на него нищо друго не му остана, освен да отиде до тях и сам да я провери. Оправи се набързо в банята, облечи си обичайните дънки и блуза, след това слезе на първия етаж и излезе от къщата, запътвайки се към тази на Ким.

След около петнадесет минутки, той вече бе отпред и позвъня на дървената врата като зачака, а след минута тя се отвори, но... не от човека който чакаше или искаше да види.

- Я гледай ти... - усмихна се накриво Лим. - Какво ни донесе вятърът?

- Ти!? - Чонгкук се извика ядосано и присви очи като стисна юмруци. - Какво правиш тук!? Защо си при Найонг!?

- Успокой топката, разбивачо на сърца. - по-малкият показа с ръце леко надолу и го погледна също с присвити очи. - Какво правя тук, теб не те засяга Чонгкук. Може да си вървиш.

- Няма да помръдна, докато На не се появи.

- Тя изобщо не иска да те вижда, върви си!

- Не и преди да ми е отговорила! - каза озъбено брюнета, а другуят въздъхна. - Какво ми въздъхваш!? На теб ти нямам никакво доверие! Ти си измамник и пълен мошеник!

А през това време, Лим бе изкарал телефона на момичето и го показа пред лицето на Чон.

- Защо е у теб!? Заради теб ли не мога да се свържа с нея!?

- Не глупако, сам си виновен, че не можеш да се свържеш с нея и както казах, тя не иска да те вижда, затова се разкарай и отивай да се зарибяваш с някоя, която на теб ти подхожда!

- Какво каза!? - Кук едва не му налетя, но се сдържа. - Казах, че докато тя не ми отговори или... - той млъкна, когато На се появи пред него с подпухнали зачервени очички и бузки. - На... защо си плакала...?

Но тя нищо не му каза, не обели и думичка. Взе телефона от приятеля си, написа няколко изречения като ги прати и моментално затвори вратата пред лицето на Чонгкук, който остана учуден и изненадан, докато не чу телефона си.

Изкара устройството и се зачете внимателно, като не вярваше на очите си в първата минута.

Chat

k.nayoung:
РАЗКАРАЙ СЕ! МАХНА СЕ ТУК! НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ВИЖДАМ!

k.nayoung:
МАХНИ СЕ, МОЛЯ ТЕ! ВЪРВИ СИ!

j.jungkook:
На какво ти става? Защо Джемин е у вас?!

j.jungkook:
Защо се държиш така!?

Seen

тḙ✘т Պḙ Where stories live. Discover now