Κεφάλαιο 2: Φτάνοντας στο Λονδίνο.

486 49 88
                                    

-''Και δηλαδή εσύ θα του δίνεις τα γράμματα μου'';

-''Ναι δεσποινίς Marina. Θα μου τα στέλνετε στη διεύθυνση που σας έγραψα κι εγώ θα του τα παραδίδω''.

Συζητούσαν, ενώ έβγαιναν από το αεροδρόμιο και η Marina μόλις αισθάνθηκε το ψυχρό αεράκι... Φαίνεται ότι στο Λονδίνο κάνει περισσότερο κρύο απ'ότι στην Αμερική, σκέφτηκε και έκανε μια γκριμάτσα ενόχλησης.

Είχαν επιτέλους φτάσει στο Λονδίνο, την πρωτεύουσα της Αγγλίας, μια μεγάλη πόλη, ξεχωριστή, ιδιαίτερα όμορφη, για την οποία η Marina άκουγε από μικρή. Κι ενώ έμπαιναν σ'ένα κλασσικό μαύρο ταξί, άρχισε να θυμάται κάποια από τα λόγια της κυρίας Kate.

-''Marina... ένα υπέροχο δώρο σαν κι'αυτό δεν δίνεται καθημερινά στον καθένα. Να είσαι ευγνώμων, αν και ξέρω ότι είσαι, αλλά δέξου, πήγαινε στο Λονδίνο. Εμείς θα είμαστε σίγουρες ότι όπου και να πας, δεν θα ξεχάσεις ποτέ ποια πραγματικά είσαι, ανεξαρτήτως το νέο επίθετό σου''.

Την ενθάρρυνε και η αδερφή Margaret είχε συμφωνήσει μ'αυτό. Το μυαλό του κοριτσιού τότε  έγινε πιο ξεκάθαρο. Είχε υποσχεθεί να μην απογοητεύσει τον William Hederson. Και εκτός αυτού ήθελε να αποδείξει στην ιδιότροπη, αυστηρή κυρία Hederson ότι αξίζει, ότι μπορεί να φτάσει στο ίδιο μορφωτικό επίπεδο με παιδιά της ηλικίας της που ανήκαν στην τάξη της, την λεγόμενη <<υψηλή κοινωνία>>, όπως η ίδια ηλικιωμένη γυναίκα αποκαλούσε. Επίσης, ήθελε να ξαναδεί τους φίλους της, τον Richard και τον Charles και ανυπομονούσε να γνωρίσει καινούργια παιδιά, τους συμμαθητές της.

***

Η Marina κοίταξε ψηλά τις πύλες του τεράστιου κτηρίου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η Marina κοίταξε ψηλά τις πύλες του τεράστιου κτηρίου. Ήταν στολισμένες με ποικίλα καλλιτεχνικά χαράγματα και αυτό ήταν αρκετό, δίνοντας την αίσθηση ενός μουσείου. Ανακοίνωσε ο Luke την άφιξή τους στον φύλακα και οι μεγάλες πύλες άνοιξαν. Πίσω από αυτές το κορίτσι πλέον μπορούσε να δει έναν μεγάλο, καλά διατηρημένο κήπο και μια μεγάλη λίμνη, σε γεωμετρικό σχήμα, τοποθετημένη στο κέντρο. Η Marina παρέμεινε εκστασιασμένη βλέποντας αυτό το όμορφο κτήριο.

Marina |Book 2|Where stories live. Discover now