Κεφάλαιο 11: Προετοιμασίες.

378 38 60
                                    

-''Παρακαλώ, μακάρι να έρθει ο Adam και ο κύριος Hederson σ'αυτό το πάρτι''.

Ο εσωτερικός της κόσμος ήταν γεμάτος χαρά. Όταν άφηνε τις δύο επιστολές να πέσουν στο ταχυδρομικό κουτί, που βρισκόταν έξω από τις πύλες τις εισόδου του κολλεγίου, η ελπίδα αυξανόταν. Με τον κύριο Hederson ήξερε ότι η μόνη επικοινωνία που μπορούσε να έχει ήταν αυτή έσω του γράμματος. Έτσι, αποφάσισε να κάνει το ίδιο και με τον φίλο της. Να τον καλέσει επίσημα με μια πρόσκληση.

Ακόμη δεν ήξερε τι στολή θα φορούσε. Ήταν η τελευταία μέρα που ο διευθυντής είχε πει σε όλα τα παιδιά να δηλώσουν την στολή που επιθυμούσαν, σ'ένα χαρτί που θα τους έδινε η κυρία Lovegrove, όμως η Marina δεν είχε σκεφτεί. Σε μια εβδομάδα ήταν το πάρτι και με την Courteney προσπαθούσαν να πάρουν ιδέες από αποκριάτικες στολές στο διαδίκτυο. Τελικά, διάλεξαν τις πιο ικανοποιητικές φορεσιές για τα γούστα τους.

-'' Έχεις καλέσει τους γονείς σου''; ρώτησε κάποια στιγμή η Marina την φίλη της, πέφτοντας πάνω στο μαλακό στρώμα του κρεβατιού της.

-''Ναι... τους πήρα τηλέφωνο χθες...'' απάντησε η Courteney, έχοντας το βλέμμα της χαμηλά.

-''Τότε γιατί είσαι έτσι'';

-''Γιατί... φέτος δεν μπορούν να έρθουν. Ο πατέρας μου βρίσκεται στη Γερμανία για ένα επαγγελματικό ταξίδι και η μητέρα μου είναι απασχολημένη με τα άρθρα που γράφει για την τοπική εφημερίδα της πόλης μας. Μου είπε ότι είναι πολύ σημαντική αυτή η περίοδος για την καριέρα της''.

-''Εντάξει... δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι'' προσπάθησε να παρηγορήσει την φίλη της, βλέποντάς την λυπημένη, ανασηκώνοντας το σώμα της από το κρεβάτι.

-'' Όχι Marina... δεν καταλαβαίνεις... Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι''.

-''Ααα... Δεν το ήξερα αυτό'' και έξυσε αμήχανα ο κεφάλι της.'' Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Μου έχεις πει ότι σε αγαπάνε πολύ''.

-''Ναι... αλλά... αντιπαθούν πολύ ο ένας τον άλλον. Πριν μερικά χρόνια έμαθα ότι ο γάμος τους δεν είχε ως βάση τον έρωτα και την αγάπη. Πέρυσι ήρθαν για πρώτη φορά μαζί μόνο και μόνο επειδή τους παρακάλεσα. Ήθελα να σε γνωρίσουν. Ξέρεις... όταν πήρα την υποτροφία σ'αυτό το σχολείο χάρηκαν πολύ, όχι μόνο γιατί είναι το καλύτερο της Αγγλίας, αλλά και γιατί είναι εσώκλειστο''.

-''Μα... γιατί; Δεν ήξεραν ότι αυτό σήμαινε ότι θα σε βλέπουν μόνο στις διακοπές''; αναρωτήθηκε ο ξανθομαλλούσα.

Marina |Book 2|Where stories live. Discover now