Κεφάλαιο 9: Με αγάπη, στον γιο μου Johnny.

398 46 104
                                    

Ήταν αρχές άνοιξης και η Marina δεν είχε ξαναδεί τον Johnny μετά από εκείνο το περιστατικό που είχε συμβεί στο δωμάτιό της. Παρ'όλα αυτά, η ζωή συνεχιζόταν κανονικά. Το κορίτσι έγραφε τακτικά γράμματα στον κηδεμόνα της, χωρίς να παίρνει ποτέ απάντηση. Οι επιδόσεις και οι βαθμοί της στο κολλέγιο ήταν ικανοποιητικοί και η ίδια ήταν πολύ χαρούμενη για την προσπάθεια που έκανε κάθε μέρα. Κάθε μήνα έβγαινε βόλτα με τους φίλους της, αλλά δεν μπορούσε να μην πειράζει τον Richard και την Courteney με την στάση τους. Πριν λίγες μέρες κατάφερε να πείσει την φίλη της, ώστε να της εξομολογηθεί αυτό που νιώθει για τον Richard, όμως εκείνη ντρεπόταν να το εξομολογηθεί σ'εκείνον. Δυο φορές επιπλέον είχε συναντήσει τον Adam, έξω από το μαγαζί που δούλευε. Δεν επιτρεπόταν να μπει μέσα, καθώς χρειαζόταν συνοδεία ενηλίκου. Συζητούσε όμως μαζί του πολλά, διάφορα και άσχετα, και την έκανε να χαμογελάει...

Η Emily συμπεριφερόταν ακόμα σαν να μην είχε προσέξει την παρουσία της. Έκανε παρέα μόνο με την Julia, τον Nick, την Angie και τον Alan. Η μικρή κοπέλα αναρωτιόταν πώς μπορούσε να στέκεται δίπλα σ'αυτά τα παιδιά, καθώς ήξερε ότι δεν μπορούσε να ταιριάξει μαζί τους.

Την ώρα του μεσημεριανού, ο Charles δεν είχε βγει από το δωμάτιό του. Μιλούσε με τον αδερφό του στο κινητό.

-''Χαχα...'' ακουγόταν το γέλιο του Richard.

-''Σκάσε...''.

-''Μετά από τόσο καιρό, τώρα βρήκε το θάρρος να σε πλησιάσει; <<Θα ήθελα να επικοινωνούμε πιο συχνά Charles>>'' κορόιδεψε ο Richard τον αδερφό του, λεπταίνοντας την φωνή του, προσπαθώντας να μιμηθεί την Emily.

-''Απλά πρώτη φορά βρέθηκε στον δρόμο μου μόνη της. Και σου είπα να σκάσεις''!

-''Αφού το βλέπεις ότι προσπαθεί να σου μιλήσει, γιατί δεν την αφήνεις; Είμαι σίγουρος ότι δεν σου είναι τελείως αδιάφορη''.

-''Τελείως αδιάφορη δεν είναι, αλλά... θέλω γυναίκα! Καταλαβαίνεις; Θέλω να συμπεριφέρεται σαν γυναίκα, θέλω να με ικανοποιεί σαν γυναίκα, θέλω να είναι στο κρεβάτι γυναίκα... Η Emily είναι... ένα κοριτσάκι που θα κλείσει τα δεκαέξι''.

-''Και άλλες είναι κοριτσάκια που θα κλείσουν τα δεκαέξι, όμως μια χαρά τις φαντασιώνεσαι''.

-''Υπονοείς κάτι''; ρώτησε ο Charles, σμίγοντας τα φρύδια του.

-''Λέω τα πράγματα όπως είναι. Η Marina δεν...''.

-''Μάθε εσύ πρώτα να φλερτάρεις την Courteney και μετά έλα να πεις σ'εμένα τι είναι σωστό και τι όχι''!

Marina |Book 2|Where stories live. Discover now