Κεφάλαιο 7: Ένας χρόνος μετά.

407 45 68
                                    

Αγαπητέ κύριε William Hederson,

Σήμερα κλείνω έναν χρόνο σ'αυτόν τον χώρο. Γι'αυτό θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για την καλοσύνη που μου έχετε δείξει. Σας έχω γράψει και στα προηγούμενα γράμματά μου σχετικά με την επίδοσή μου, αλλά και τις φιλίες που έχω κάνει. Όπως ξέρετε, κάνω παρέα μόνο με τον Richard, τον Charles και την Courteney. Σας έχω πει ότι ο Richard είναι ερωτευμένος με την Courteney; Και ότι η Courteney είναι ερωτευμένη με τον Richard; Το κακό είναι ότι δεν το εξομολογούνται ο ένας στον άλλον! Σχεδόν έναν χρόνο το κρατάνε μέσα τους! Γιατί; Δεν μπορώ να καταλάβω... Η Julia και ο Nick συνεχίζουν να λένε διάφορα πίσω από την πλάτη μου. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σας το γράψω αυτό, καθώς είναι ανίψια σας... Δεν θα έπρεπε να σας προϊδεάζω αρνητικά, απλά όλο αυτό που συμβαίνει με στεναχωρεί... Σας ζητώ συγνώμη, όμως στα γράμματά μου γράφω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου... Γράφω ό,τι σκέφτομαι, ό,τι νιώθω με απόλυτη ειλικρίνεια... Θα ήθελα να σας αναφέρω και κάτι άλλο, για το οποίο δεν έχω κάνει λόγο ακόμα. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να γράψω εξ'αρχής. Στην αρχή της φετινής χρονιάς συνέβη κάτι τρομερό...

Τότε η Marina άρχισε να θυμάται. Άρχισε να θυμάται το πρώτο μάθημα. Την στιγμή που άνοιξε η πόρτα της τάξης και...

-''Καλημέρα παιδιά'' καλημέρισε ο καθηγητής.

Όλοι οι μαθητές ξεκίνησαν να ανοίγουν τα βιβλία των Μαθηματικών, όταν έκπληκτα παρατήρησαν ότι δίπλα από τον κύριο Ricky Fox, βρισκόταν ένα κορίτσι. Ήταν όμορφη με σκούρα καστανά μάτια, απαλό δέρμα, έχοντας πιασμένα τα μακριά μαύρα μαλλιά της σε μια κοτσίδα. Φορούσε την σχολική στολή, οπότε συνειδητοποίησαν ότι ήταν μια καινούργια μαθήτρια. Και σηκώνοντας το βλέμμα της, η Marina την αντίκρισε. Δεν μπορούσε να το πιστέψει!

''Παιδιά, αυτή είναι η νέα σας συμμαθήτρια, η Emily Jones''.

-''Γεια σας'' χαιρέτησε χαμογελαστά η Emily.

-''Μας έρχεται από την Φλόριντα. Γι'αυτό σας παρακαλώ να την κάνετε να νιώσει άνετα για να εναρμονιστεί με το περιβάλλον του κολλεγίου μας. Κάθισε κορίτσι μου σε μια καρέκλα για να ξεκινήσουμε το μάθημα'' ο καθηγητής κατευθύνθηκε προς την έδρα του και η Emily σ'ένα θρανίο για να καθίσει δίπλα από ένα αγόρι.

''Με όλα αυτά ξέχασα να σας ευχηθώ καλή σχολική χρονιά με πολλές, πολλές επιτυχίες'' ευχήθηκε ο κύριος Fox, διατηρώντας την χαμογελαστή και ευδιάθετη έκφραση στο πρόσωπό του.

Marina |Book 2|Where stories live. Discover now