Κεφάλαιο 6: Το Σαββατοκύριακο.

417 45 82
                                    

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε. Δυστυχώς ήταν βροχερή, αλλά αυτό δεν ανέτρεψε τα σχέδια των παιδιών. Φορώντας ένα απλό, καθημερινό τζιν, μια ζεστή ριγέ μπλούζα και το χοντρό της μπουφάν, έβαλε την τσάντα της στους ώμους της και βγήκε από το δωμάτιό της. Περίμενε έξω από την πόρτα την φίλη της. Αναρωτιόταν αν θα εμφανιζόταν, γιατί το προηγούμενο βράδυ προσπάθησε πολύ για να την πείσει να πάνε και οι τέσσερις βόλτα. Έλεγε ότι ντρεπόταν να βγει με αγόρια του κολλεγίου. Ευτυχώς όμως, μετά από λίγα λεπτά βρέθηκε μπροστά της.

-''Marina... ίσως δεν είμαι καλή παρέα''.

-''Πόσες φορές σου είπα ότι λες χαζομάρες'';

-''Πολλές''.

-''Ωραία τότε, συνέχισε να περπατάς''! και έτσι έγινε.

Περπατούσαν προς τις τεράστιες πύλες του σχολείου, ενώ ήταν και οι δύο σκεφτικές.

Δεν ξέρω... Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ με αγόρια. Αν και... ποτέ δεν είχα φίλους... Μόνο με τις ξαδέρφες μου πήγαινα βόλτες, όταν ήμασταν στο Winchester. Θα νιώθω άνετα μαζί μ'αυτά τα αγόρια;

Η Marina είχε καταλάβει, από την πρώτη στιγμή που την γνώρισε, ότι η Courteney ήταν πολύ ντροπαλή. Γι'αυτό προσπαθούσε κάθε μέρα να της ανοίγεται, να τις λέει περισσότερα πράγματα για την ζωή της, έτσι ώστε κι αυτή να την μιμηθεί. Κι όμως, έτσι γινόταν, αλλά με αργά βήματα.

Είναι άριστη μαθήτρια. Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της μπορεί να την πάει πίσω σε πολλά θέματα. Αν και... εμένα μου αρέσει πολύ... Πολλές φορές η συμπεριφορά της μου θυμίζει την Emily... Emily... την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, εσύ ήσουν προσκεκλημένη στο πάρτυ των Garners, ενώ εγώ...

Άφησε την σκέψη της μετέωρη, καθώς απέναντί της αντίκρισε τα αδέρφια Dornan. Και οι δύο την κοιτούσαν μ'ένα χαμόγελο.

-''Καλημέρα Marina'' την καλημέρισε ευδιάθετος ο μελαχρινός νεαρός.

-''Καλή σας μέρα''!

Η κοπελίτσα άφησε εκείνη τη στιγμή το χέρι της Courteney,, που κρατούσε τόση ώρα. Την είδε να μαζεύεται και να πειράζει αμήχανα το παντελόνι της. Παρατήρησε τον Richard και τον Charles να την κοιτούν χαμογελαστά. Όμως, στο βλέμμα του Richard διέκρινε κάτι ιδιαίτερο. Η όρασή της, πόσο μάλλον η διαίσθησή της, δεν την εξαπατούσαν, και ήταν σίγουρη γι'αυτό.

''Παιδιά να σας γνωρίσω την Courteney'' αναφώνησε η Marina και την έδειξε με τα μάτια της. ''Courteney, από εδώ ο Charles και ο Richard''.

Marina |Book 2|Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz