Κεφάλαιο 3 : Φίλη και εχθρός.

458 47 105
                                    

Είχε μείνει άφωνη! Το καινούργιο της δωμάτιο ήταν υπέροχο! Δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο αυτό στο μέγαρο των Hedersons, αλλά και αυτό ξεπερνούσε τη φαντασία της.

Είχε μείνει άφωνη! Το καινούργιο της δωμάτιο ήταν υπέροχο! Δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο αυτό στο μέγαρο των Hedersons, αλλά και αυτό ξεπερνούσε τη φαντασία της

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Καθόταν σχεδόν δεκαπέντε λεπτά στην καρέκλα του κλασσικού γραφείου της, διαβάζοντας προσεκτικά τους κανόνες του σχολείου. Θα έπρεπε εκείνη την ημέρα κι'όλας να επιλέξει διαδικτυακά τα τέσσερα μαθήματα επιλογής. Ακόμα όμως, η ανάγνωση αφορούσε τα υποχρεωτικά μαθήματα.Και κάποια στιγμή, όπως ήταν ήρεμη, ενώ έλιωνε στο στόμα της η καραμέλα που έτρωγε, ακούστηκαν δύο συνεχόμενοι χτύποι στην πόρτα.

-''Ποιος να είναι''; αναρωτήθηκε.

Αφού σηκώθηκε, παραμέρισε τις βαλίτσες της στην άκρη μιας γωνίας, άνοιξε την πόρτα και...

-''Γεια σου'' αντίκρισε μπροστά της μια κοπέλα. ''Με συγχωρείς για την ενόχληση, μένω στο διπλανό δωμάτιο και... αναρωτιόμουν ποια είναι η καινούργια μαθήτρια''.

-''Φυσικά και δεν ενοχλείς. Πέρασε μέσα'' της πρότεινε χαρούμενη η Marina και έτσι έγινε.

Η κοπέλα φαινόταν περίπου στην ηλικία της Marina. Ήταν λίγο πιο ψηλή από αυτήν, δηλαδή μετρίου αναστήματος, είχε κοντά, καφέ μαλλιά και φορούσε έναν χαριτωμένο μαύρο σκελετό γυαλιών που της πήγαινε πολύ. Στην Marina έδινε την εντύπωση ότι ήταν αρκετά ντροπαλή και εσωστρεφής, και ήταν σίγουρη ότι δεν έκανε λάθος.

-''Με λένε Courteney Kudrow'' συστήθηκε.

-''Χάρηκα πολύ Courteney! Εμένα Marina White Hederson'' και τα δυο κορίτσια ακούμπησαν τις παλάμες των χεριών τους, κάνοντας χειραψία.

-''Είσαι κι εσύ στην τρίτη γυμνασίου, έτσι'';

-''Ναι... Κι εσύ; Δηλαδή... θα είμαστε συμμαθήτριες'';

-''Ακριβώς'' την διαβεβαίωσε.

-''Πώς το ήξερες ότι θα είμαστε μαζί; Το είπες με τόση σιγουριά''.

-''Μα... σε αυτόν τον όροφο είναι όλα τα δωμάτια της τρίτης γυμνασίου''.

-''Ααα...! Συγνώμη, δεν είχα καταλάβει ότι η κάθε τάξη έχει τον δικό της όροφο'' είπε, ξύνοντας αμήχανα το κεφάλι της.

Marina |Book 2|Where stories live. Discover now