1ο Κεφάλαιο

974 83 44
                                    

Taehyung's POV:

Με τον Jungkook είμαστε φίλοι από το νηπιαγωγείο, καθώς σχεδόν από την γέννησή μας μένουμε στην ίδια γειτονιά. Οτιδήποτε μας απασχολεί, το λέμε ο ένας στον άλλον αφού δώσαμε όρκο σαν κολλητοί φίλοι να λέμε τα πάντα στον άλλον, και χαρούμενα και λυπητερά γεγονότα. Ποτέ μας δεν προδώσαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε πιστοί στην φιλία μας και δεν θέλουμε να τη διαλύσουμε ποτέ. Σε θέματα περί αγάπης και έρωτα δεν είμαστε και οι καλύτεροι, διότι ελάχιστες φορές ήμασταν σε σχέση, καθώς πάντοτε μας παρατούσε η άλλη και όχι εμείς. Πολύ λίγες φορές τσακωνόμαστε και ας έχουμε συνήθως αντίθετες απόψεις. Τις περισσότερες φορές τις λύνουμε ειρηνικά. Νιώθω τυχερός που έχω μια τόσο ισχυρή φιλία.

Jungkook's POV:

Ο Taehyung είναι ο καλύτερός μου φίλος. Μου συμπαραστάθηκε σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου και δημιουργήσαμε πολλές και ευχάριστες στιγμές μαζί. Επίσης, μαζι με τις αδερφές μας, την Jennie και την Lisa δημιουργήσαμε μια πολύ ισχυρή και φιλική παρέα, καθώς από πολύ μικρά παιδιά κάναμε παρέα και διασκεδάζαμε όλη την ώρα που ήμασταν μαζί. Η Lisa παλιότερα μου έκανε ερωτική εξομολόγηση όμως εγώ της αρνήθηκα, διότι μόλις είχα χωρίσει και δεν ήθελα να τα φτιάξω με κάποιον που βλέπω μόνο φιλικά μόνο για να νιώθω εγώ καλά. Μπορεί τότε να την απέρριψα, όμως τώρα μετανιώνω γι' αυτό, καθώς εδώ και πολύ καιρό νιώθω κάτι παραπάνω γι' αυτήν. Αποφάσισα σήμερα να μιλήσω στον Taehyung γι' αυτό, γιατί αυτό με ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό. Το πρόσωπό της, το άρωμά της, τα μαλλιά της, όλα. Δεν αντέχω στην σκέψη το ότι δεν είναι δική μου. Το αποφάσισα. Θα πάω στον Taehyung.

Taehyung's POV:

Ήμουν μόνος μου στο σπίτι εκείνη την ώρα. Η Lisa είχε βγει με την Jennie για ψώνια, ενώ οι γονείς μου ήταν στην δουλειά. Καθώς ήμουν στο κινητό μου και σκρόλαρα στα social media, ξαφνικά άκουσα το κουδούνι να χτυπάει. Με το που το άκουσα κατέβηκα τρέχοντας τις σκάλες (απορώ πώς δεν κατάφερα και έπεσα) και πλέον λαχανιασμένος άνοιξα την πόρτα.

T: Γεια Jungkook. Τι έγινε?

Jk: Έχω να σου πω κάτι πολύ σημαντικό...

Τ: Έλα πέρασε. Θέλω να μου πεις ό,τι θέμα έχεις οκευ?

Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα γιατί μου φαινόταν πολύ σοβαρός.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Γειά σας και πάλι!💕 Το ξέρω ότι αυτό το κεφάλαιο ήταν μικρό, όμως το επόμενο το υπόσχομαι ότι θα είναι μεγαλύτερο. Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η αντίδραση του Taehyung για τα συναισθήματα του Jungkook για την Lisa?🤔

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFOù les histoires vivent. Découvrez maintenant