7ο Κεφάλαιο

514 75 28
                                    

Jungkook's POV:

[...]

{Πριν ρωτήσεις το οτιδήποτε, θέλω να σου πω ότι αυτό το έκανα γιατί σε αγαπώ και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα...}

Αυτές οι λέξεις ακόμα τριγυρίζουν το μυαλό μου, κάνοντάς με ακόμα πιο μπερδεμένο. Ο κολλητός μου, μετά από τόσα χρόνια φιλίας, στο τέλος να με αγαπάει με ερωτικό και όχι πλέον φιλικό τρόπο. Με είχε αφήσει άφωνο. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Πώς θα το έλεγα στη Lisa? Και αν με χώριζε? Δεν θέλω να τη χάσω. Ούτε όμως και τον Taehyung. Γιατί να συμβαίνει αυτό σε εμένα? Δεν θέλω να χάσω τον φίλο μου μόνο και μόνο επειδή με βλέπει πλέον ερωτικά και όχι φιλικά όπως εγώ.

Jk: Δ-Δεν ξ-ξέρω πώς ν-να α-αντιδρ-

Τ: Μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να πάω για διάβασμα. Θα τα πούμε σύντομα. Αντίο.

Αμέσως μετά έφυγε με βιαστικά βήματα και έκλεισε γρήγορα την πόρτα. Τι έπαθε? Πώς θα πρέπει να τον αντιμετωπίσω πλέον? Νιώθω απαίσια.

Taehyung's POV:

Ο στόχος μου επιτεύχθηκε. Τον φίλησα. Του εξομολογήθηκα. Το ερώτημα όμως είναι: Πώς θα πρέπει να τον αντιμετωπίσω πλέον? Πώς θα του ξαναμιλήσω? Πώς θα συμπεριφέρεται ο ένας στον άλλον πλέον? Πράγματι, μέσα μου ένιωθα ένα μεγάλο βάρος να φεύγει, όμως όλα αυτά τα ερωτήματα τριγυρνούσαν το μυαλό μου. Τι να κάνω? Θα τηλεφωνήσω τη Jennie.

Jennie's POV:

Είχε περάσει περίπου μία ώρα από τότε που η Lisa έφυγε από εκεί που ήμασταν ενώ εγω είχα μείνει εκεί. Έτρεχαν ασταμάτητα τα δάκρυα από τα μάτια μου. Γιατί να συμβαίνει αυτό σε εμένα? Καθώς ήμουν πλέον καθισμένη με το κεφάλι καλυμένο στα γόνατά μου, ξαφνικά άκουσα να δονείται από την τσέπη μου το κινητό. Ήταν ο Taehyung. Πώς τα πήγε? Πρωτού το σηκώσω, σκούπισα τα δάκρυα από τα μάγουλα και τα μάτια και μετά προσπάθησα να ακουστώ ότι είμαι καλά και όχι ότι προηγουμένως είχα κλάψει.

Τ: Έλα Jennie. Πώς τα πήγες?

Jn: Εμμμ...δεν πέτυχε....εσύ?

Τ: Εγώ δεν ξέρω....

Jn: Τι εννοείς?

Τ: Πήγα στο σπίτι του όπως μου είπες και μετά από μια αστεία συζήτηση αποφάσισα να τον φιλήσω και πρωτού πει το οτιδήποτε, πρόλαβα και εξομολογήθηκα...όμως πριν ξαναμιλήσει, έφυγα γρήγορα....

Jn: Είσαι με τα καλά σου? Και τώρα να φανταστώ δεν ξέρεις πώς να τον αντιμετωπίσεις σωστά?

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFKde žijí příběhy. Začni objevovat