41ο Κεφάλαιο

247 31 58
                                    

Taehyung's POV:

Αφού κάθισε για λίγο ακόμα ο Jimin στο σπίτι μου, έφυγε γιατί τον τηλεφώνησε ο Yoongi και έπρεπε να φύγει.

Ενώ καθόμουν και κοιτούσα τις σελίδες που βρήκα αλλά και τη φωτογραφία που βρήκε ο Jimin, σκεφτόμουν αν εγώ είχα κάποια σχέση με την Daegu και μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα ότι μπορεί αυτή να είναι δικιά μου μητέρα. Όμως, απέρριψα κατευθείαν αυτή τη σκέψη, διότι οι γονείς μου δεν μου ανέφεραν ποτέ κάτι τέτοιο.

Τις σκέψεις μου τις διέκοψε το κουδούνι που χτυπούσε μανιωδώς. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η Lisa, όμως όταν άνοιξα την πόρτα έμεινα σε στήλη άλατος.

Τ: Μ-Μαμά? Μπ-Μπαμπά??

ΜπΤ: Και εμείς χαρήκαμε που σε βλέπουμε Taehyung μου.

Η μητέρα μου με έσφιξε στην αγκαλιά της λες και έχω να τη δω αρκετά χρόνια, στην οποία και ανταπέδωσα. Βέβαια, πέρασε αρκετός καιρός από τότε που τους είδα πάλι, οπότε θεώρησα δικαιολογημένη την αντίδρασή της.

Τ: Καλώς ορίσατε. Συγγνώμη αν σε έδωσα την ιδέα ότι δεν μου λείψατε. Απλώς νόμιζα ότι είναι η Lisa.

ΜΤ: Καλώς σε βρήκαμε αγάπη μου. Η Lisa δεν είναι εδώ?

Τ: Όχι, πήγε σε μια φίλη της για sleepover. Περάστε μέσα.

Νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά με τους γονείς μου. Όταν γυρνούσαν από Αμερική, ήταν αρκετά χαρούμενοι που μας έβλεπαν μετά από καιρό. Όμως αυτή τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Jungkook's POV:

?: Γεια σου Jungkook μου!

Jk: Τ-Τι κάνετε εσείς ε-εδώ?

?: Τι εννοείς τι κάνουμε εδώ, γιέ μου? Εδώ είναι το σπίτι μας.

Δεν πίστευα ότι θα επέστρεφαν ξανά. Κάθε μήνα μας έστελναν χρήματα για να μην έχουμε κάποιο οικονομικό θέμα. Με προβλημάτισε που επέστρεψαν, διότι μόνο όταν υπήρχε πρόβλημα με τη δουλειά τους γύριζαν στο σπίτι.

Με τους γονείς μου είμαι απόμακρος, διότι δεν ενδιαφέρονταν πολύ για εμάς και μας αγόραζαν ό,τι θέλαμε, επειδή η εταιρία τους τα πάει περίφημα. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω.

Jk: Περάστε.

Αφού πέρασαν μέσα, βοήθησα τον πατέρα μου με τις βαλίτσες και τις άφησα στο δωμάτιό τους. Αμέσως μετά, κατευθύνθηκα προς το σαλόνι για να δω τι πρόκειται να μου πουν πάλι

Jk: Θέλετε να σας φέρω κάτι?

MJk: Όχι είμαστε εντάξει. Κάτσε μαζί μας.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now