5ο Κεφάλαιο

553 72 19
                                    

Jennie's POV:

{Jn: Θέλω να σου εξηγ-

L: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ! ΤΕΛΕΙΣΩΣΑΜΕ JENNIE!}

Όταν μου είπε αυτά τα λόγια, η καρδιά μου είχε σπάσει σε εκατομμύρια μικρά κομματάκια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου το είπε αυτό η Lisa, η κολλητή μου που μου συμπαραστάθηκε σε όλες μου τις δυσκολίες. Δεν μπορώ να το αντέξω. [...]


[Throwback]


Εδώ και πολύ καιρό είχα ένα παράξενο συναίσθημα μέσα μου, το οποίο μπορεί να με τριγυρίζει, όμως εγώ μπορώ και το ελέγχω με μεγάλη ευκολία. Τι ήταν αυτό? Αυτό το συναίσθημα για κάποιον λόγο εμφανίζεται μόνο όταν είμαι με ένα συγκεκριμένο άτομο. Και αυτό μαντέψτε ποιο είναι. Καλά καταλάβατε. Η Lisa. Άρα αυτό τι σημαίνει? Ότι είμαι.......ερωτευμένη μαζί της?? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Γιατί? Πώς? Από πότε? Όλες αυτές οι ερωτήσεις με κυριαρχούν σχετικά με αυτό το συναίσθημα με το όνομα "Αγάπη". Δεν ξέρω καθόλου. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι όταν δεν είμαι με αυτή, ένα κενό γεμίζει την ψυχή μου. Θέλω να το πω κάπου, αλλά δεν μπορώ. Στην ίδια την Lisa αποκλείεται, στον αδερφό μου με την καμία (εφόσον είναι σε σχέση μαζί της). Άρα αυτός που μένει είναι ο Taehyung. Τον ξέρω πολλά χρόνια. Τον εμπιστεύομαι. Είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσει το μυστικό μου.

Taehyung's POV:

Ενώ έκανα τα μαθήματά μου για την επόμενη βασανιστική μέρα στο σχολείο, ξαφνικά μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό από το άτομο που δεν περίμενα καθόλου να μου στείλει. Από την Jennie.

Jen💎👜
Tae η αδερφή σου είναι σπίτι?

Tae Tae👽💥
Όχι πήγε στο μάθημα χορού της. Γτ ρωτάς? Τη θέλεις κτ?

Jen💎👜
Δεν θέλω αυτή. Σε εσένα θέλω να μιλήσω...

Tae Tae👽💥
Με εμένα? Από πού και ως πού?

Jen💎👜
Άσε τις ερωτήσεις. Γίνεται να περάσω από το σπίτι σου?

Tae Tae👽💥
Οκκ...έλα

Τι στο καλό θα θέλει να πει σε εμένα η Jennie? Καθώς απορούσα χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας. Αυτή τη φορά δεν έτρεξα γιατί την άλλη φορά παραλίγο να πέσω. Με το που κατέβηκα άνοιξα βιαστικά την πόρτα. Φαινόταν ότι ήθελε να μου πει κάτι πολύ σημαντικό.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFOnde as histórias ganham vida. Descobre agora