38ο Κεφάλαιο

299 40 69
                                    

Taehyung's POV:

Jk: Και εγώ σε αγαπώ Taehyungie.

Δεν ξέρω γιατί αυτόν τον καιρό μου φέρεται τόσο καλά. Μήπως έχει σχέση με αυτό που λέγανε με τον Yoongi στο τηλέφωνο?

Δεν μπορώ αυτό να το αφήσω έτσι. Αν το μάθει τώρα ο Jimin, δεν έχω και εγώ το δικαίωμα να μάθω? Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτεται.

Ξέρω ότι ακούγομαι εγωιστής αλλά οπουδήποτε και αν έμπλεξε, θέλω να τον βοηθήσω και δεν πρέπει να αφήσω αυτό το πρόβλημα να μπει ανάμεσά μας. Αλλά αφού δεν θες να μου πεις Jungkook, θα το βρω μόνος μου. Από τις αμέτρητες σκέψεις μου, με ξύπνησε πάλι ο Jungkook, καθώς με σκούντηξε στον ώμο.

Jk: Taehyung, με ακούς?

Τ: Εε?? Ναι ναι.

Jk: Σίγουρα είσαι καλά?

Τ: Ναι είμαι μια χαρά. Γιατί ρωτάς?

Jk: Μου φαίνεται ότι κάτι σε προβληματίζει σήμερα. Τι έχεις?

Τ: Δεν έχω κάτι, αλήθεια. Απλά σκεφτόμουν αν θα σου αρέσει το δώρο μου.

Αναγκάστηκα να πω ψέματα. Θα τον αφήσω να μου το πει όταν νιώσει έτοιμος, αλλά αν υποψιαστώ το οτιδήποτε, θα το ψάξω μόνος μου. Όλο και κάτι θα βρω.

Jk: Ααα γι' αυτό? Με τρόμαξες. Εξάλλου, τι έχεις να φοβηθείς? Ό,τι και να μου πήρες, δεν έχει σημασία το δώρο, αλλά η πράξη. Αυτό δεν λέμε κάθε χρόνο?

Τ: Σωστά. Περίμενε εδώ πέρα, εγώ θα πάω λίγο στην κρεβατοκάμαρα για να πάρω το δώρο εντάξει?

Χωρίς να περιμένω απάντησή του, έφυγα τρέχοντας προς το δωμάτιο. Για καλό και για κακό κλείδωσα την πόρτα σε περίπτωση που ερχόταν ο Jungkook.

Κατευθύνθηκα προς τη βαλίτσα μου και αφού την άνοιξα, έβγαλα το δώρο από μία κρυφή θήκη που είχε. Ελπίζω όντως να του αρέσει.

Jimin's POV:

Αφού μου έστειλε το μήνυμα ο Taehyung, πήγα γρήγορα έξω από το μπάνιο, καθώς ήταν ο Yoongi μέσα. Για καλή μου τύχη, είχε ανοιχτή ακρόαση, οπότε μπορούσα να ακούσω τι έλεγε και ο Jungkook.

Με το που τελείωσαν την κλήση, εγώ πήγα τρέχοντας αθόρυβα στην κρεβατοκάμαρα και παρίστανα ότι ήμουν με το κινητό και διάβαζα κάτι.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό έχουν κάνει αυτοί οι δύο. Ελπίζω όμως να μην μας απάτησαν, γιατί αυτό δεν θα τους το συγχωρέσω ποτέ.

Μετά από ελάχιστα λεπτά, ήρθε και ο Yoongi στο δωμάτιο και ξάπλωσε δίπλα σε εμένα.

Yg: Jimin.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now