40ο Κεφάλαιο

256 35 38
                                    

Jimin's POV:

Σήμερα θα πάω στο σπίτι του Taehyung για να δω τι βρήκε στο σπίτι του Jungkook. Ξαφνικά, άρχισα να αγχώνομαι για το τι πρόκειται να μου δείξει. Εύχομαι να μην έχει μάθει ακόμα ποιος ή καλύτερα ποια έγραφε σε αυτό το ημερολόγιο. Πρέπει να του πει τα πάντα ο Jungkook.

Όταν το μάθει, είμαι σίγουρος ότι δεν θα πιστέψει καν ότι είναι αλήθεια, αλλά ευτυχώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ισχύει αυτό.

Εγώ πάντως κράτησα και συνεχίζω να κρατάω την υπόσχεση μου ότι δεν θα του πω τίποτα μέχρι να μάθει τα πάντα. Είναι πολύ καλός μου φίλος και δεν θέλω να πληγωθεί πολύ.

Καθώς ετοιμαζόμουν στο δωμάτιό μου, μπαίνει ο Yoongi μέσα φορώντας μόνο μία πετσέτα που κάλυψε το επίμαχο σημείο του και κρατούσε άλλη μια που σκούπιζε τα μαλλιά του. Το θέαμα με άναψε, αλλά κρατήθηκα γιατί έπρεπε να φύγω.

Yg: Για πού ετοιμάστηκες εσύ?

Jm: Θα βγω βόλτα με τον Taehyung γιατί έχουμε να τα πούμε πριν τις εξετάσεις.

Yg: Ααα εντάξει. Μην σου ξεφύγει τίποτα έτσι?

Jm: Μην ανησυχείς, δεν θα πω τίποτα.

Yg: Ωραία. Καλά να περάσετε τότε.

Ενώ πήγαινα να βγω από το δωμάτιο, ο Yoongi με γύρισε προς το μέρος του και με αγκάλιασε, τυλίγοντας τα χέρια του γύρω από τη μέση μου. Εγώ τοποθέτησα τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του και αμέσως μετά του έδωσα ένα πεταχτό φιλί.

Jm: Το βράδυ θα είμαι πίσω.

Yg: Εντάξει. Αντίο.

Του έδωσα άλλο ένα φιλί και βγήκα από το δωμάτιο. Αφού πήρα αυτά που χρειαζόμουν, έφυγα από το σπίτι μου με προορισμό το σπίτι του Taehyung.

Taehyung's POV:

Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου, καθώς δεν σταμάτησα να σκέφτομαι για αυτή τη γυναίκα. Η τρίτη σελίδα που διάβασα με προβλημάτισε περισσότερο απ' ότι οι προηγούμενες.

~~~

05/07/01
Daegu, South Korea

Το βράδυ επέστρεψα από τις διακοπές που πήγα με τον Chanwoo. Όλη τη μέρα ήμασταν στην παραλία και άλλες φορές ή μέσα στη θάλασσα ή στην αμμουδιά. Ήταν καταπληκτικές διακοπές.

Πολλές φορές προβληματιστήκαμε για το όνομα του παιδιού μας στο ταξίδι. Θέλαμε να βρούμε ένα τόσο όμορφο όνομα που να ταιριάζει στο πρόσωπό του.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now