10ο Κεφάλαιο

552 67 85
                                    

Taehyung's POV:

Αφού λύσαμε την "παρεξήγηση" που δημιουργήθηκε καθίσαμε όλοι στον καναπέ και αποφασίσαμε να δούμε ταινία παρόλο που το ρολόι έγραφε 1.00 τα μεσάνυχτα. Μετά από πολύ καιρό είπαμε να δούμε μια ρομαντική, καθώς η ψυχολογία μας δεν ήταν σε κατάσταση για να δούμε μια ταινία δράσης ή επιστημονικής φαντασίας. Τελικά καταλήξαμε να δούμε τον Τιτανικό, παρόλο που είδαμε πόσες φορές στο παρελθόν.

Η Lisa και η Jennie κατά τη διάρκεια της ταινίας ήταν αγκαλιά, κάτι το οποίο με έκανε να νιώσω χαρά για τα κορίτσια, καθώς κατάφεραν και τα βρήκαν σε 1 μέρα. Εγώ καθόμουν δίπλα από τον Jungkook, ο οποίος δεν είχε βάλει γλώσσα μέσα. Σχολίαζε καθε σκηνή της ταινίας, απορώντας τον λόγο για τον οποίο του άρεσε παλιά. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να τρώω τα popcorn που φτιάξαμε μόνοι μας.

Το μυαλό μου όμως δεν ήταν στην ταινία. Σκεφτόμουν συνεχώς τα λόγια του Jungkook. Μόλις είπε τη λέξη "φιλία", μέσα μου σταμάτησαν όλα. Γιατί να είμαστε μόνο φίλοι? Δεν το θέλω αυτό. Θέλω να είμαστε κάτι παραπάνω. Αυτό όμως είναι αδύνατον. Είναι ερωτευμένος με την αδερφή μου και αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω. Το μόνο που με παραγορεί πλέον είναι το τραγούδι που φτιάχνω με την Jennie. Αυτό θα είναι το πρώτο τραγούδι που θα δημοσιεύσω, κάτι το οποίο στο παρελθόν δεν θα έκανα, όμως τώρα τα συναισθήματά μου με αναγκάζουν να δείξω σε πολλά άτομα το πώς αισθάνομαι μέσα από αυτό.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, έβλεπα μερικές φορές τον Jungkook να με κοιτάει για μικρά χρονικά διαστήματα και δεν ξέρω το γιατί. Όταν τον κοιτούσα πίσω, αυτός έστρεφε το βλέμμα του προς την τηλεόραση. Γιατί το κάνει αυτό σε εμένα?

Τ: Jungkook τι έγινε?

Jk: Εεεε... τίποτα τίποτα.

Τ: Τότε γιατί με κοιτάς κάθε τρεις και λίγο?

Jk: Εεεεε....δ-δεν ξ-ξέρω. Συ-Συγγνώμη.

Τ: Για ποιο πράγμα ζητάς συγγνώμη? Δεν με ενοχλεί απλά είχα την απορία.

Jk: Ααα εντάξει. Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό.

Μετά γύρισε ξανά το βλέμμα του στην τηλεόραση. Παρόλο που πριν σχολίαζε την κάθε σκηνή, στο σημείο που η Rose και ο Jack ήταν στην θάλασσα και έλεγαν αυτά που έλεγαν, ο Jungkook άρχισε να κλαίει στον ώμο μου. Γιατί σε τέτοιες στιγμές να εμφανίζονται πάντα οι πεταλούδες στο στομάχι μου?

Τ: Έλα τώρα. Μην στεναχωριέσαι. Έχεις ούτως ή άλλως την αδερφή μου για να της τα λες αυτά.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα