29ο Κεφάλαιο

346 37 95
                                    

Taehyung's POV:

Πέρασε ένας μήνας από την εκδρομή και έχω να πω ότι ήταν πραγματικά από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός, όμως στην εκδρομή περνούσα όλη την ώρα με τον Jungkook και κάποιες άλλες φορές με τον Jimin, τον Yoongi, την Lisa και την Jennie.

Ο Jimin κοιμόταν κάθε μέρα στο δωμάτιο του Yoongi και ευτυχώς δεν το κατάλαβαν οι καθηγητές. Έτσι, περάσαμε περισσότερο χρόνο εγώ με τον Jungkook σαν ζευγάρι.

Αυτή τη στιγμή είμαι με τον Jimin στο δωμάτιό μου και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για το τι ρούχα να φορέσουμε.

Ααα δεν το είπα σε εσάς εε?

Δεν πειράζει σας το λέω τώρα.

Τα σχολεία έκλεισαν για διακοπές Χριστουγέννων και ο Jungkook είχε την φαεινή ιδέα να βγούμε εγώ, αυτός, ο Jimin και ο Yoongi σε διπλό ραντεβού. Για κάποιον λόγο τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πολύ κοντά με τον Yoongi και δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ.

Το συζητήσαμε με τον Jimin, όμως δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα γιατί ζηλεύει αρκετά και είχε νευριάσει και μαζί μου. Έλεγε ότι έπρεπε να προσέχω περισσότερο τον Jungkook γιατί είχε την υποψία ότι κάτι θα γινόταν μεταξύ τους.

Ευτυχώς όμως κατάφερα να τον πείσω ότι τίποτα δεν συνέβη μεταξύ τους, κάτι το οποίο πίεσα και τον εαυτό μου να το πιστέψει. Έτσι, για να φύγουν όλες μου οι υποψίες, ρώτησα και τον Jungkook και μου είπε ότι θέλει να βγάλει ένα δικό του κομμάτι και ζήτησε την βοήθεια του Yoongi για να το φτιάξει.

Από την μία πλευρά νόμιζα ότι μου έλεγε αλήθεια. Όμως μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλει να μου κρύψει κάτι, γιατί αν όντως ήθελε να βγάλει τραγούδι, θα ήμουν ο πρώτος που θα το μάθαινε. Τι σκαρώνουν ο Jungkook και ο Yoongi?

Τώρα όμως θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με το διπλό ραντεβού.

Επειδή ο Jungkook κατάλαβε ότι τον κοιτάω λίγο έως πολύ ύποπτα τον τελευταίο καιρό, μου είπε ότι για να μου φύγει κάθε υποψία, όπως και του Jimin, αποφάσισε αυτός και ο Yoongi να βγούμε όλοι μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων για να δούμε ότι τίποτα δεν ισχύει.

Εγώ βέβαια ήθελα να είναι και ο Namjoon με τον Jin και τον Hoseok, όμως αυτοί όπως και η Mi Sun πήγαν ταξίδι στη Γαλλία για τις διακοπές. Μακάρι να πήγαινα και εγώ με τον Jungkook....

Από τις σκέψεις μου με έβγαλαν οι φωνές του Jimin.

Jm: ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΈΣΩ!!

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now