9ο Κεφάλαιο

521 70 15
                                    

Jennie's POV:

Αφού επιστρέψαμε εγώ και ο Taehyung από την καφετέρια, έκανα ένα γρήγορο ντους και αφού έβαλα τις πυτζάμες μου, έβγαλα το τετράδιο που γράφαμε τους στίχους του τραγουδιού που γράφαμε από την τσάντα μου και μετά άρχισα να γράφω για τα αισθήματα που είχα για την Lisa. Για καλή μου τύχη εκείνη την στιγμή ήμουν μόνη μου στο σπίτι, οπότε αυτό σημαίνει η ευκαιρία να τραγουδήσω.

Όταν ήμασταν στην καφετέρια με τον Taehyung και γράφαμε τους πρώτους στίχους του τραγουδιού, αμέσως μετά μου ήρθε στο μυαλό η μελωδία που θα μπορούσε να είχε. Έτσι, άρχισα να τραγουδάω το τραγούδι που γράψαμε. Πραγματικά ήταν πολύ ωραίο, καθώς η μουσική που είχα στο μυαλό μου ταίριαζε απόλυτα στους στίχους. Με αφορμή αυτό, την επόμενη μέρα αποφάσισα να πάω στον φίλο μας τον Yoongi, ο οποίος θα βοηθούσε τον Taehyung στη μελωδία.

Μόλις τελείωσα να γράφω τους στίχους ένιωθα περήφανη για εμένα, διότι αυτό το τραγούδι περιέγραφε τα αισθήματα του Taehyung και τα δικά μου και με τη μελωδία που σκέφτηκα, θα έβγαινε ένα πολύ χαλαρό και ήσυχο τραγούδι. Καθώς άρχισα να το ξανατραγουδάω, ξαφνικά άκουσα ειδοποίηση από το κινητό μου.

Kookie🍪🌈
Jen έλα σε μισή ώρα στο σπίτι της Lisa οκκ??

Jen💎👜
Γτ?

Kookie🍪🌈
Απλά κάνε αυτό που σου λέω

Jen💎👜
Εντάξει....

Η αλήθεια είναι ότι με τρόμαζε λίγο ο Jungkook. Έχω την αίσθηση ότι ξέρω τι θέλει να μου πει και πιθανόν και στον Taehyung. Εύχομαι να είναι για καλό. Αμέσως μετά μου ήρθε και άλλο μήνυμα.

Kookie🍪🌈
Αααα!! Πες το και στον Tae για να ξέρει οκκ??

Jen💎👜
Οκκ...

Κατευθείαν πήγα στην επαφή του Taehyung και μετά τον τηλεφώνησα.

Τ: Έλα Jen. Τι έγινε?

Jn: Μου έστειλε μήνυμα ο Jungkook και μου είπε να σου πω ότι σε περίπου μισή ώρα να έρθουμε σπίτι σου.

Τ: Αυτό δεν μου ακούγεται καλό.

Jn: Λες να είπε ο ένας στον άλλον τι συνέβη?

Τ: Μάλλον αυτό θα είναι. Το θέμα όμως είναι ένα: ΠΏΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΊΣΩ ΤΟΝ JUNGKOOK?

Jn: ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΏΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΏ ΤΗΝ LISA?

Τ: Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να ηρεμήσουμε. Δεύτερον, θα πρέπει όταν τους δούμε και οι δύο να συμπεριφερθούμε σαν να είμαστε καλά και ότι δεν μας επηρέασε αυτό που κάναμε.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now