12ο Κεφάλαιο

531 62 14
                                    

Taehyung's POV:

Jk: Ακόμα να το καταλάβεις Taehyung? Είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Σε αγαπάω. Δεν θέλω να σε έχει κανένας άλλος παρά μόνο εγώ.

Και μετά έκανε το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να σκεφτώ σήμερα. Μόλις μου είπε αυτά τα λόγια, πήγα να μιλήσω, όμως με διέκοψε δίνοντάς μου ένα γλυκό φιλί στο στόμα. Δεν το ανταπέδωσα αμέσως, γιατί απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι εκείνες τις στιγμές ζούσα σε ένα όνειρο. Το φιλί δεν διέρκησε για πολύ, καθώς ο Jungkook δεν άργησε να συνειδητοποιήσει ότι δεν του το ανταπέδωσα.

Jk: Taehyung, το ξέρω ότι δεν το πιστεύεις και όλο αυτό έγινε ξαφνικά, όμως αυτό που είπα και έκανα ισχύουν.

T: Όμ-Όμως η-η αδε-αδερφή μ-μου? Τ-Τι θα τ-της πεις γι' αυτό?

Jk: Δεν χρειάζεται να της πω τίποτα. Το ξέρει ήδη.

Τ: Και δηλαδή τώρα? Χωρίσατε?

Jk: Ναι. Δεν μπορούσαμε να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον.

Τ: Στεναχωρήθηκε? Δεν θέλω να την παρηγορώ πάλι όπως την προηγούμενη φορά.

Jk: Όχι, δεν στεναχωρήθηκε. Εξάλλου, ούτε αυτή με ήθελε πραγματικά.

Τ: Τι εννοείς?

Jk: Η Lisa είναι ερωτευμένη με την Jennie.

Τ: ΣΟΒΑΡΑ??!!

Jk: Ναι, αλλά μην φωνάζεις. Είπαμε ο ένας στον άλλον ότι όλο αυτό που είχαμε μεταξύ μας ήταν απλά ένας ενθουσιασμός. Έτσι χωρίσαμε ως ζευγάρι αλλά όχι ως φίλοι.

Τ: Ααα ωραία. Ευτυχώς που είστε φίλοι γιατί αλλιώς θα χρειαζόμασταν πολύ χρόνο για να σας βοηθήσουμε να τα ξαναβρείτε. Καταλαβαίνεις.

Jk: Απολύτως.

Αμέσως μετά αρχίσαμε να χαμογελάμε ο ένας στον άλλον. Αλλά τώρα δεν μπορώ να καταλάβω. Τι είμαστε? Φίλοι ή κάτι παραπάνω? Καθώς απορούσα στο μυαλό μου, ο Jungkook διέκοψε τις σκέψεις μου.

Jk: Taehyung, θες να γίνεις το αγόρι μου?

Τ: Ε-Εγώ?

Jk: Βλέπεις κανέναν άλλο εδώ γύρω?

Τ: Ό-Όχι.

Jk: Τότε σταμάτα να κάνεις τον χαζό και απάντησέ μου. Θες ή δεν θες να είσαι το αγόρι μου? Το ξέρω ότι είσαι και εσύ ερωτευμένος μαζί μου και όταν με φίλησες, το έκανες για να μου δείξεις πώς νιώθεις για εμένα, όπως εγώ πριν λίγο για εσένα. Λοιπόν?

Αυτό ήταν το αποκορύφωμα. Τι να του απαντούσα? Με ρώτησε το πράγμα το οποίο νόμιζα εδώ και τόσο καιρό ότι δεν θα μου το έλεγε ποτέ. Το ήθελα πολύ. Δεν ξέρω γιατί φαινόμουνα διστακτικός.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang