3ο Κεφάλαιο

606 79 54
                                    

Lisa's POV:

[...]

{Τ: Επιτέλους. Γιατί δεν το σήκωνες τόσο ώρα?

L: Να μην σε αφορά. Τέλος πάντων. Για να με τηλεφωνείς κάτι σοβαρό θα έγινε.

T: Δεν είναι και τόσο σοβαρό. Αν θες να μάθεις έλα στο σπίτι.

L: Εντάξει ειδοποιώ την Jennie και ερχόμαστε.

Τ: Θα τα πούμε τότε. Αντίο.}

Ο Taehyung με άγχωσε. Τι συνέβη? Έπαθε τίποτα κακό κάποιος γνωστός μας? Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Αφού κλείσαμε το τηλέφωνο ειδοποίησα αμέσως την Jennie να φύγουμε αμέσως. Λίγο πριν φύγουμε, άρπαξε μία τελευταία πατάτα απο το club sandwich που είχε αγοράσει. Δεν μπορώ να την καταλάβω. Ακόμα και σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές σκέφτεται να φάει? Τέλος πάντων. Το εμπορικό δεν είναι πολύ μακριά απο τα σπίτια μας οπότε κάναμε μόνο ένα πεντάλεπτο μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι μου. Με το που μπαίνουμε μέσα, διακρίνω έναν Taehyung και έναν Jungkook που ήταν πολύ ανήσυχοι.

L: Παιδιά τι έγινε? Μας ανησυχήσατε.

Jn: Μην μου πείτε. ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ??!!

Τ: Ούτε καν! Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Απλώς θέλει ο Jungkook να πει κάτι.

L: Jungkook τι είναι?

Jn: Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για αυτό το κάτι που θα πεις?

Jk: Κατά κάποιον τρόπο....

L+Jn: Τι εννοείς?????

Ο Jungkook φαινόταν λες και έχασε τα λόγια του. Λες και δεν μπορούσε να βάλει τις λέξεις στην σειρά. Επειδή δεν μπορούσα να τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση πήγα και τον αγκάλιασα με την ελπίδα να τον κάνω να χαλαρώσει. Χωρίς στην αρχή να το καταλάβω, ο Taehyung πήρε την Jennie και την πήγε στο δωμάτιό του υποτίθεται για να της δείξει κάτι ζωγραφιές που έφτιαξε. Ο σκοπός του όμως ήταν να να απομακρυνθούν με αποτέλεσμα εγώ και ο Jungkook να μείνουμε μόνοι μας στο σαλόνι. Καθώς αγκαλιαζόμασταν άκουσα τον Jungkook να μου ψιθυρίζει στο αυτί μου:

~Είμαι ερωτευμένος μαζί σου Lisa. Σε αγαπάω. Σε θέλω δική μου~

Ήταν κάποιο όνειρο αυτό? Ο Jungkook είναι ερωτευμένος μαζί μου? Αυτό αποκλείεται! Πριν από 1 χρόνο του εξομολογήθηκα και αυτός λόγω του ότι είχε μόλις χωρίσει βρήκε την δικαιολογία να μου πει ότι δεν ήθελε να με πληγώσει. Μαλακίες.

L: Αφού πριν έναν χρόνο με απέρριψες. Γιατί με θες τώρα?

Jk: Σε ήθελα εδω και πολύ καιρό. Περίπου έναν με δύο μήνες από τότε που μου είπες ότι με αγαπάς. Δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτό το υπέροχο πρόσωπο, στο άρωμά σου, στον χαρακτήρα σου. Απλώς δεν μπορώ.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now