33ο Κεφάλαιο

282 47 44
                                    

Taehyung's POV:

Είχα σταθεί έξω από την πόρτα του δωματίου του μπας και μπορέσω να ακούσω τι θέλει να κάνει. Ξαφνικά, άκουσα να μιλάει. Αμέσως το μυαλό μου σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να μιλάει μόνος του, άρα τηλεφώνησε κάποιον.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά αυτό που λέει, όμως από τον τόνο της φωνής του καταλάβαινα ότι ήταν χαρούμενος για κάποιον λόγο. Στο μυαλό μου άρχισαν να δημιουργούνται διάφορα σενάρια για το τι πρόκειται να λέει. Μήπως βρήκε άλλη και θέλει να με χωρίσει?

Με αυτές τις σκέψεις να κυριεύουν το μυαλό μου, κατέβηκα στο σαλόνι για να βρω κάποια ταινία. Ήταν ανώφελο, καθώς δεν έβρισκα κάποια ενδιαφέρουσα ταινία για να δούμε. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μάθω τι μου κρύβει ο Jungkook.

Ενώ συνέχιζα να ψάχνω για ταινίες, ξαφνικά ένιωσα κάποιον να φιλάει τον σβέρκο μου και να ανεβαίνει, ώσπου εγώ γύρισα και το κεφάλι μου και ένωσα τα χείλη μου με τα δικά του. Είχα καταλάβει ότι ο Jungkook ερχόταν προς το μέρος μου, οπότε ήθελα να τον ξαφνιάσω εγώ αντί αυτός εμένα.

Πράγματι, πέτυχα τον σκοπό μου, καθώς με το που βγήκαμε από το φιλί είχε πάρει μια ξαφνιασμένη έκφραση.

Jk: Πώς κατάλαβες ότι ερχόμουν?

Τ: Μυστικό.

Αμέσως μετά του έκλεισα το μάτι και ξαναγύρισα στον υπολογιστή για να ψαξω για ταινίες. Τελικά, βρήκα ένα θρίλερ. Αν και δεν μου αρέσουν και τόσο, η συγκεκριμένη είχε ενδιαφέρον πλοκή οπότε πρωτού πατήσω play, σύνδεσα τον υπολογιστή με την τηλεόραση.

Ενώ ο Jungkook έφερνε από την κουζίνα ένα μπολ με ποπ κορν και δυο κουτάκια αναψυκτικών, εγώ έκλεισα τα φώτα και αφού ήρθε και αυτός ξεκίνησα την ταινία.

|Time Skip|


Μέχρι στιγμής προς έκπληξή μου δεν τρόμαξα τόσο πολύ όσο πίστευα. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι ήμουν στην αγκαλιά του Jungkook με αποτέλεσμα να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια και να μην τρομάζω τόσο πολύ.

Βέβαια, αν κάποιος με ρωτούσε τι συνέβαινε στην ταινία, δεν θα του απαντούσα με τόσες λεπτομέρειες, καθώς δεν κοιτούσα όλη την ώρα στην τηλεόραση αλλά το βλέμμα μου είχε μείνει στο πρόσωπο του Jungkook και συγκεκριμένα στα χείλη του. Όσες φορές και να με φιλούσε ή να τον φιλούσα, δεν ήταν αρκετές για εμένα. Θέλω να φιλιόμαστε συνέχεια.

Γι' αυτό, ενω αυτός έβλεπε αμέριμνος την ταινία, εγώ άρχισα να τον πλησιάζω και αφού ήρθα σε απόσταση αναπνοής με το πρόσωπό του, γύρισε προς το μέρος μου και πρωτού πει ή κάνει κάτι, εγώ ένωσα απευθείας τα χείλη μας. Επειδή δεν ήμουν άνετα έτσι όπως καθόμουν, αποφάσισα να καθίσω στα πόδια του.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now