37ο Κεφάλαιο

256 34 46
                                    

Taehyung's POV:

Αφού καθίσαμε ελάχιστες ώρες εκεί πέρα, αποφασίσαμε να φύγουμε μιας και άρχισε να βραδιάζει και η θερμοκρασία μειωνόταν όλο και περισσότερο.

[Να σας θυμίσω ότι είναι σε βουνό την περίοδο των Χριστουγέννων]

Σήμερα είναι παραμονή των Χριστουγέννων και εγώ πρέπει να ετοιμάσω το δώρο του Jungkook, μιας και κάθε Χριστούγεννα έχουμε παράδοση να δίνουμε ο ένας τον άλλον ένα δώρο. Μπορεί σε κάποιους τα δώρα που δίνουμε να φαίνονται άχρηστα, όμως εμείς θεωρούμε ότι η πράξη είναι που μετράει.

Μόλις γυρίσαμε σπίτι και τακτοποιήσαμε τα πράγματα που πήραμε μαζί μας, καθίσαμε για λίγη ώρα στο σαλόνι μπροστά από το τζάκι για να ζεσταθούμε. Για ελάχιστα λεπτά δεν λέγαμε τίποτα, απλά είχαμε βυθιστεί στα μάτια του άλλου.

Στα μάτια του έβλεπα μια στεναχώρια, μια θλίψη και πιστεύω ότι είναι γι' αυτό που συνέβη σε αυτόν και στον Yoongi. Το κεφάλι μου είχε γεμίσει με πολλά και διάφορα σενάρια αλλά δεν έβγαζα κάποια άκρη.

Ξαφνικά, με ξύπνησε από τις σκέψεις ο Jungkook, ο οποίος μου είχε δώσει ένα πεταχτό φιλί. Σχεδόν αμέσως με έβαλε στην αγκαλιά του και απολαμβάναμε την ησυχία που απλώθηκε.

Jk: Γιατί το μωράκι μου είναι τόσο σκεπτικό σήμερα?

Όταν με φωνάζει με διάφορα υποκοριστικά δεν μπορώ να αντισταθώ. Όμως αυτή τη φορά, οι σκέψεις μου με είχαν περικυκλώσει, με αποτέλεσμα να αγχώνομαι για το τι μπορεί να έγινε.

Τ: Δεν έχω κάτι. Απλά σκέφτομαι τι δώρο μπορεί να μου πήρες.

Ένα χαμόγελο είχε απλωθεί στο πρόσωπό μου για να του αποδείξω ότι όντως δεν έπαθα κάτι. Εγώ όμως δεν θα το αφήσω έτσι Jungkook μου.

Jk: Μην αγχώνεσαι. Είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψεις όπως και κάθε δώρο που σου δίνω τα Χριστούγεννα.

Τ: Και που το ξέρεις εσύ ότι όντως μου αρέσουν τα δώρα σου?

Jk: Ώστε έτσι είσαι εε? Τώρα θα δεις.

Αμέσως άρχισε να με γαργαλάει. Τα γέλια μας είχαν πλημμυρίσει τον χώρο και κυρίως τα δικά μου, αφού δεν αντέχω όταν με γαργαλάνε.

Τ: Jun-Jungkook στ-σταμάτα.

Jk: Αν δεν παραδεχτείς ότι όντως σου αρέσουν τα δώρα μου δεν θα σταματήσω.

Τ: Δ-Δεν το π-παραδέχομαι.

Jk: Εντάξει τότε. Δική σου επιλογή ήταν.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now