16ο Κεφάλαιο

447 55 131
                                    

1 εβδομάδα αργότερα...

Jungkook's POV:

Σήμερα είναι η μέρα που θα συναντηθούμε με τους φίλους του Taehyung και τους δικούς μου. Ο Jin μου είπε ότι θα φέρει και τον κολλητό του φίλο, οπότε συνολικά θα είμαστε 7 άτομα. Εγώ, ο Taehyung, ο Jimin, οι 2 φίλοι του Tae και ο Jin με τον φίλο του. Ανυπομονώ πώς και πώς γι' αυτή τη συνάντηση.

Καθώς ήμουν στο δωμάτιό μου και χάζευα στο κινητό μου, ξαφνικά βλέπω την πόρτα να ανοίγει.

Jk: Τι θες πάλι ρεε Jennie?

Τ: Εμμμ....μήπως ενοχλώ?

Jk: Tae, χίλια συγγνώμη! Νόμιζα ότι ήταν πάλι η αδερφή μου.

Τ: Όχι. Η Jennie είναι με τη Lisa στο σπίτι μου και σκέφτηκα να έρθω να σου κάνω παρέα για να μην είσαι μόνος σου.

Αχχ θα με τρελάνει αυτός ο άνθρωπος. Τα έχουμε εδώ και πόσο καιρό και ακόμα ο γλυκούλης μου κοκκινίζει όταν λέει κάτι τέτοια και με τρελαίνει αυτό.

smut•

Ξαφνικά σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και κατευθύνθηκα προς αυτόν. Τον έπιασα από την μέση και άρχισα να τον φιλάω παθιασμένα, κάτι το οποίο δεν ανταπέδωσε αμέσως γιατί φαινόταν ότι ξαφνιάστηκε από αυτό. Μετά όμως αφέθηκε και απολαύσαμε και οι δύο αυτή τη στιγμή, η οποία δεν κράτησε για πολύ καθώς ήθελα να είμαστε ξαπλωμένοι αγκαλιά.

Έτσι και έγινε. Με το που ξαπλώσαμε, εγώ τον έπιασα από τη μέση, ενώ αυτός είχε ακουμπήσει το κεφάλι του στο στήθος μου. Μετά επικράτησε μια όμορφη ησυχία, την οποία έσπασε ο Taehyung, καθώς σήκωσε το κεφάλι του και άρχισε να με φιλάει, κάτι το οποίο με ξάφνιασε, γιατί δεν κάνει αυτός συνήθως την πρώτη κίνηση. Αμέσως μετά κάνει μια κίνηση, με την οποία αυτός βρέθηκε από πάνω μου και εγώ από κάτω του. Μετά ξαναεπιτέθηκε στα χείλη μου. Απ' ότι φαίνεται, σήμερα ήθελε να γίνω δικός του, κάτι το οποίο με έκανε πολύ χαρούμενο, διότι δεν το έζησα ακόμα αυτό.

Άρχισε να κατευθύνεται προς τον λαιμό μου, στον οποίο σίγουρα θα έχει μείνει σημάδι και μετά μου έβγαλε βιαστικά τα ρούχα μου, με αποτέλεσμα να μείνω μόνο με το μποξεράκι. Αμέσως μετά έβγαλε και τα δικά του και επιτέθηκε για άλλη μια φορά στα χείλη μου. Αμέσως μετά αφαίρεσε και το μποξεράκι μου, με αποτέλεσμα εγώ να είμαι εντελώς γυμνός, ενώ αυτός μόνο με το μποξεράκι του. Όμως πριν συνεχίσει να κάνει το οτιδήποτε, τον σταμάτησα.

Jk: Tae αγάπη μου, είσαι σίγουρος γι' αυτό? Δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει γι' αυτό σε ρωτάω.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now