42ο Κεφάλαιο

421 30 33
                                    

Jungkook's POV:

ΜJk: Δεν χρειάζεται να τη βρεις.

Jk: Τι εννοείς??

MπJk: Σου τη βρήκαμε εμείς.

Jk: ΟΡΙΣΤΕ!!??

Δεν μπορεί να γίνεται αυτό σε εμένα. Γιατί θέλουν να κανονίζουν για το τι θα κάνω στη ζωή μου? Εγώ φαντάζομαι το μέλλον μου με τον Taehyung, όχι με μία άκυρη που θα είμαστε μαζί για το συμφέρον των γονιών μου.

ΜJk: Αυτό που άκουσες Jungkook. Είναι χρυσό κορίτσι και είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει και εσένα.

Jk: Εμένα με ρωτήσατε αν την θέλω?

ΜπJk: Δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Οι γονείς της έχουν μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρίες της Νότιας Κορέας. Μας δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να γίνουμε και εμείς πιο επιτυχημένοι.

Jk: Και εγώ τι σχέση έχω με όλα αυτά? Θα πρέπει να δεσμευτώ με την κόρη τους για να βγάζετε εσείς πιο πολλά λεφτά απ' ό,τι βγάζετε τώρα?

ΜπJk: Πρώτον, έχεις και εσύ σχέση με αυτό το θέμα, διότι εσύ θα γίνεις πρόεδρος της εταιρίας μας μόλις βγω στη σύνταξη.

Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποκτήσω την εταιρεία του πατέρα μου. Εγώ θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική. Μου αρέσει πολύ να τραγουδάω και ας μη το δείχνω στους γύρω μου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να ασχολούμαι με τα οικονομικά. Τα μισώ, όπως και τους γονείς μου.

Jk: Βαρέθηκα πια. Βαρέθηκα να κάνω συνέχεια αυτό που θέλετε. Δεν θα παντρευτώ μια ξένη επειδή εσείς θέλετε να γίνετε πιο πλούσιοι ή αναγνωρίσιμοι στον κόσμο. Εγώ δεν θέλω τέτοιους γονείς.

ΜπJk: Jungkook πρόσεχε τα λόγια σου.

Jk: Για εμένα δεν είστε γονείς. Είστε δύο άγνωστοι που θέλουν να φέρουν τη ζωή μου στα μέτρα τους για δικό τους συμφέρον. Θα ζήσω μόνο με αυτόν που αγαπώ.

Αμέσως μετά, χωρίς να περιμένω να μου πούνε κάτι άλλο, έφυγα από το σπίτι και κατευθύνθηκα προς το πάρκο που υπάρχει στη γειτονιά μου.

Αφού βρήκα ένα άδειο παγκάκι, κάθισα και κοιτούσα το τοπίο γύρω μου στην προσπάθεια να ξεχάσω τα σχέδια που κανόνισαν οι γονείς μου χωρίς την άδειά μου. Με έπαιρναν συνεχώς τηλέφωνο, αλλά εγώ το έκλεινα. Δεν θέλω να ακούσω οτιδήποτε άλλο θέλουν να μου πουν.

Μετά από λίγα λεπτά, το κινητό μου άρχισε πάλι να χτυπάει, αλλά πρώτου το κλείσω στην ιδέα ότι ήταν πάλι αυτοί, είδα ότι αναγραφόταν το όνομα του Yoongi στην οθόνη, οπότε το σήκωσα αμέσως.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα