Χαρακτήρες Ιστορίας {part.2}

492 48 80
                                    

Park Jimin

Ο Jimin είναι 17 χρονών και παιδικός φίλος του Taehyung και του Jungkook

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Jimin είναι 17 χρονών και παιδικός φίλος του Taehyung και του Jungkook. Έμεινε μέχρι τα μέσα του γυμνασίου στο Geochang, όμως λόγω της δουλειάς του πατέρα του έπρεπε να μετακομίσει στη Σεούλ χωρίς να δώσει ίχνος ζωής στους φίλους του. Συνήθιζε να είναι ένα από τα πιο ευγενικά παιδιά του σχολείου και πολύ "διάσημος" στα κορίτσια, όπως και στα αγόρια. Από το γυμνάσιο μέχρι το τέλος του λυκείου πήγε με κάθε κορίτσι του σχολείου του (αλλά και με ελάχιστα αγόρια) καθώς δεν ήθελε κάποια σοβαρή σχέση. Αυτό το έκανε για δική του διασκέδαση, καθώς όταν κάποια δεν τον ικανοποιούσε απόλυτα, στο τέλος την/τον παρατούσε. Αγαπημένη του ασχολία είναι το τραγούδι και κυρίως ο χορός, στον οποίο θέλει να αφοσιωθεί και επαγγελματικά.

Park Mi Sun

H Mi Sun είναι 17 χρονών και δίδυμη αδελφή του Jimin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

H Mi Sun είναι 17 χρονών και δίδυμη αδελφή του Jimin. Μπορεί πολλές φορές να μαλώνουν, αλλά είναι αγαπάνε πολύ ο ένας τον άλλον. Της αρέσει να περνάει ο ελεύθερος χρόνος της γράφοντας διάφορες ιστορίες με διάφορα θέματα ακούγοντας την κατάλληλη μουσική για να έχει περισσότερο έμπνευση. Πάντοτε ήθελε να έχει μια σοβαρή σχέση στην οποία θα αφοσιωνόταν απόλυτα, όμως αυτό δεν της έτυχε ακόμα και για να ξεχνιέται, γράφει τις σκέψεις της σε χαρτί με αποτέλεσμα να νιώθει αρκετά καλύτερα. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Jungkook και τον Taehyung, καθώς όταν έπρεπε να φύγει για τη Σεούλ, είχε πάθει κατάθλιψη και δεν μιλούσε σε κανέναν. Έτσι, όταν επέστρεψε στο Geochang, ανυπομονούσε να τους ξαναδεί.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now