34ο Κεφάλαιο

395 43 158
                                    

Taehyung's POV:

Με έκανε τόσο χαρούμενο όταν μου είπε ότι θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα μακριά από όλους και από όλα. Θα περάσουμε σαν ζευγάρι περισσότερο χρόνο μαζί και θα διασκεδάσουμε με πολλούς τρόπους...

Την Πρωτοχρονιά όμως θέλω να την αλλάξω με όλους τους φίλους μου. Αν αναρωτιέστε για τους γονείς μου, μετακόμισαν μαζί με τους γονείς του Jungkook στην Αμερική για τη δουλειά τους, αλλά εμείς δεν θέλαμε να πάμε, οπότε μείναμε εδώ. Εύχομαι όμως να γυρίσουν και αυτοί την Πρωτοχρονιά για να τους δω.

Τέλος πάντων.

Η επόμενη μέρα έφτασε. Με τον Jungkook ξυπνήσαμε νωρίς ώστε να ετοιμάσω τα πράγματά μου και μετά να φύγουμε κατευθείαν για το βουνό μιας και είναι λίγο μακριά.

Αφού βγήκαμε από το σπίτι του, εγώ πήγα πιο γρήγορα από αυτόν στην εξώπορτα του σπιτιού μου και χτύπησα το κουδούνι γιατί ευτυχώς τελευταία στιγμή θυμήθηκα ότι χθες είπα στον Jungkook ότι τα έχασα.

Μετά από δύο λεπτά, στην πόρτα εμφανίστηκε μια Lisa με μπερδεμένο μαλλί και πιτζάμες. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι κοιμόταν, επειδή τα μάτια της ήταν μισόκλειστα.

Τ: Καλημέρα! Συγγνώμη που σε ξυπνήσαμε αλλά πρέπει να βιαστώ.

Έτσι, μπήκα γρήγορα στο σπίτι μου χωρίς να αφήσω τη Lisa να προλάβει να πει κάτι. Ο Jungkook μπήκε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του για κάποιον λόγο. Απορώ γιατί είναι τόσο χαρούμενος.

Δεν έδωσα και πολύ σημασία καθώς έπρεπε να βιαστώ για να μαζέψω τα ρούχα μου. Γι' αυτό, ανέβηκα γρήγορα στο δωμάτιό μου προσπαθώντας να θυμηθώ που είχα αφήσει τελευταία φορά τη βαλίτσα μου.

Όταν έφτασα στο δωμάτιό μου, μου ήρθε στο μυαλό μου ότι την βαλίτσα την είχα αφήσει πάνω από την ντουλάπα με τα ρούχα μου. Επειδή δεν έφτανα, πήρα την καρέκλα του γραφείου μου και ανέβηκα πάνω προσέχοντας να μην πέσω επειδή η καρέκλα είχε ροδάκια.

Αφού προσπάθησα να κατεβάσω τη βαλίτσα από την ντουλάπα, παραπάτησα ασυναίσθητα και η καρέκλα κινήθηκε, με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου και να πέσω. Αυτόματα έκλεισα τα μάτια μου περιμένοντας να ακουμπήσω με δύναμη το πάτωμα, όμως ξαφνικά ένιωσα δυο χέρια να με κρατάνε σε στυλ νύφης.

Άνοιξα τα μάτια μου και το βλέμμα μου έπεσε κατευθείαν στο βλέμμα του Jungkook. Σε άλλη περίπτωση θα είχα τρομάξει αν ήταν κάποιος άλλος, όμως όταν κατάλαβα ότι ήταν αυτός, ένιωσα ηρεμία για κάποιον λόγο. Παρόλ' αυτά, δεν άργησα να καταλάβω ότι τα μάγουλά μου άρχισαν να κοκκινίζουν.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum