23ο Κεφάλαιο

382 45 107
                                    

Jin's POV:

Αφού φάγαμε με τον Hoseok, καθίσαμε στον καναπέ και ήταν ο καθένας στο κινητό του. Πιο κοινωνικοποιημένοι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε.

Εγώ μετά αποφάσισα να πάω να κοιμηθώ λίγο, ώστε όταν θα βλέπω ταινία με τον Namjoon να μην με πάρει ο ύπνος. Ούτως ή άλλως έχω πολλές ώρες ακόμα μέχρι να συναντηθώ με τον Namjoon.

Αφού ανέβηκα στο δωμάτιό μου, έκανα ένα γρήγορο ντους, βρήκα τα ρούχα που θα φορέσω αργότερα, έβαλα ξυπνητήρι για να μην ξεχαστώ και μετά ξάπλωσα στο κρεβατάκι μου και δεν άργησε να με πάρει ο ύπνος.


|Time Skip|


Ο ενοχλητικός ήχος του ξυπνητηριού με ξύπνησε. Αφού χουζούρεψα λίγο στο κρεβάτι μου, αποφάσισα τελικά να σηκωθώ και να αρχίζω να ετοιμάζομαι. Φόρεσα αυτά:

(Χωρίς το καπέλο)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Χωρίς το καπέλο)

Πήρα λεφτά σε περίπτωση ανάγκης, κλειδιά και το κινητό μου και περίμενα στο σαλόνι για να έρθει ο Namjoon να με πάει σπίτι του. Ακόμα απορώ από πού έμαθε πού είναι το σπίτι μου.

Πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού βρήκα ένα σημείωμα που σίγουρα είναι του Hoseok.

『Jin, εγώ να ξέρεις βγήκα βόλτα με τη Mi Sun ενώ εσύ κοιμόσουν. Αποφάσισα τελικά να ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Μην ξεχάσεις να κλειδώσεις το σπίτι πριν φύγεις, αν και είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις ήδη. Καλή τύχη με τον Namjoon ;)

-Hoseok❤️』

Χαίρομαι πολύ για τον κολλητό μου. Χαίρομαι που επιτέλους βρήκε κάποια να αγαπάει και είμαι σίγουρος ότι και αυτή τον αγαπάει.

Namjoon's POV:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω σήμερα τον Jin. Από τότε που χώρισα τη Jisoo, ένιωθα διπλά χαρούμενος, γιατί τώρα με τη Jisoo, αν και χωρίσαμε, είμαστε καλά, ενώ από την άλλη σήμερα που θα έρθει ο Jin σπίτι μου θα του πω τι νιώθω γι' αυτόν.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now