13ο Κεφάλαιο

535 63 95
                                    

⚠️ ΠΡΟΣΟΧΉ!⚠️Αυτό το κεφάλαιο θα έχει smut, οπότε όσοι δεν αντέχετε μην το διαβάσετε. Εγώ σας προειδοποίησα😅
--------------------------------------------------------------

Jungkook's POV:

Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Εγώ και ο Taehyung είμαστε πλέον σε μια πολύ όμορφη ερωτική σχέση. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιο πανέμορφο όνειρο. Όλο μου το βάρος έφυγε από τότε που του εξομολογήθηκα. Νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα. Αυτό όμως που επιθυμώ πλέον είναι να προχωρήσουμε την σχέση μας. Να γίνει δικός μου. Αυτό θα καθυστερούσε για λίγο, καθώς ο Taehyung πρότεινε να πάμε στο σαλόνι και να δούμε τι γίνεται εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου νευρίασα λίγο γιατί ήθελα εκείνη την στιγμή να προχωρήσουμε αλλά τέλος πάντων.

Με το που κατεβήκαμε τα σκαλιά είδαμε κάτι το οποίο δεν μας έκανε και πολύ εντύπωση. Η Lisa με την Jennie φιλιόντουσαν, κάτι που σημαίνει ότι και η Lisa πέτυχε τον στόχο της. Δεν άργησαν να το καταλάβουν και σταμάτησαν την όμορφη στιγμή τους. Αμέσως μετά και οι δύο είχαν ένα έντονο ροζ χρώμα στα μάγουλά τους. Είχαν ντραπεί πολύ.

Jk: Απ' ό,τι φαίνεται εσείς οι δύο τα έχετε τώρα σωστά?

Jn: Εεμμμ ναι....αλλά μας διακόψατε σε κάτι πολύ σημαντικό.

Τ: Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη.

L: Μην μας ειρωνεύεσαι βλαμμένο. Εσείς τώρα πώς είστε?

Jk: Όπως ακριβώς και εσείς. Τα φτιάξαμε.

L+Jn: Συγχαρητήρια.

Τ: Τώρα ποιες μας ειρωνεύονται?

L: Καλά καλά δεν θα μαλώσουμε τώρα. Εγώ με την Jennie θα πάμε σπίτι μου για να σας αφήσουμε στην ησυχία σα-

Τ: Και για να σας αφήσουμε και εμείς στην ησυχία σας.

Jn: Αυτό ακριβώς. Οπότε τα λέμε αργότερα. Βασικά θα τα πούμε αύριο(😏).

Jk: Ναι το καταλάβαμε το υπονοούμενο. Αντίο σας.

Επειδή δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, έκλεισα γρήγορα την πόρτα και μετά ανεβήκαμε γρήγορα τα σκαλιά. Απ' ό,τι κατάλαβα, ούτε ο Taehyung ήθελε να περιμένει άλλο. Με το που έκλεισε πίσω μας η πόρτα του δωματίου μου, ξαπλώσαμε και οι δύο στο κρεβάτι μου. Αυτομάτως, ο Taehyung ξάπλωσε στην αγκαλιά μου. Μετά ακολούθησε μια σύντομη ησυχία η οποία ήταν χαλαρωτική και όχι πλέον άβολη.

Όσο το σκέφτομαι και τον έχω εδώ στην αγκαλιά μου θέλω όλο και περισσότερο να γίνει δικός μου και μόνο δικός μου. Ήθελα να του ξαναεκφράσω τα συναισθήματά μου. Έτσι έσπασα την ησυχία που επικρατούσε στο δωμάτιο.

MYSTERIOUS RELATIONSHIP || TAEKOOK FFWhere stories live. Discover now