Cina în 4?!

1.6K 69 0
                                    

-Wow.

In continuare acea pereche de ochi caprui mă priveau prea atent. E doar o rochie de seara,nu un costum decoltat de baie..

-Ai mai zis asta de vreo 3 ori,altceva?

Începeam să fiu deja plictisită de toate wow-urile lui... Băi măcar închide gura că salivezi drq pe covorașul meu super pufos.

-Wew.

A continuat schimbând silaba. Wow ce diferență... Deci dacă îmi intră și mie in vocabular aceasta expresie îl și bat.

- Mă bucur că arăt  bine. Trebuie să îl fac pe Alex sa se îndrăgostească  din nou de mine.

-Și poate mă agăți pe mine.

A zis mușcându-și buza.
Mi-am dat ochii peste cap vizibil și mi-am luat geanta de pe scaun. Arăta  bine,trebuie să recunosc. Mi-aș putea juca rolul cu ușurință alături de el. Totuși  să  nu deraiez de la subiect. Obiectivul meu? Alex.

Am coborât împreună și mă așteptam să am un taxi parcat în fața blocului,dar nu era. Perfect acum trebuie să aștept și taxi-ul... Mai e și frig. Seara incepe promițător. El tot înaintează spre o masina neagră a cărei luciu era atât de strident, ca nouă.... Wow.... A FURAT-O?!

-Haide iubito!

-Ce am zis eu despre acest apelativ? Și nu urc.

-Că îți place la nebunie. Și dc?

-Eu nu asta îmi amintesc. Și fiindcă AI FURAT-O!

Un râs isteric l-a prins punând mana pe mașină și deșii râdea parcă să rămână fără aer,masina era foarte ușor atinsă de parcă îi era frică să nu o sparga. Ce este așa amuzant in a fi hoț? Azi zicea că nu are bani și se chinuie să strângă pentru o mașină și câteva ore mai târziu apare cu o panteră la mine la bloc.

-Toanto. Nu e furată, relaxează te.

-Nu sunt toantă. Și nu îmi spui tu mie ce să  fac,da?

-Urcă și îți explic pe drum.

-Bine,dar dacă  mor,o sa te bântui toată viața.

M-am lăsat convinsă  să  urc în mașina asta și în timp ce mă lăsam ușor pe spate relaxandu-ma și pierzandu-mi corpul micuț in husele de piele a mașinii,ascultam și muzica pop ieșind din bordul acesteia și vedeam brunetul cum e atent la drum. Tăcerea este apăsătoare. Până să îi observ un mic zâmbet în colțul gurii nici nu realizam  că mă holbez la el.

-Ce e iubito?

-De unde ai mașina?

-Nu e logic? E a mea.

-mda cum să  nu.  Și cu discursul de azi cum că vrei să îți iei mașină ce s-a întâmplat?!

-simplu. Te-am păcălit să obțin o îmbrățișare.

-Ticălos misogin și plin de sine!

-Uh,m-a lovit la capotă. Stai.. capota mea e imaculată.

-Enerveaza-mă  mult și rămâi fără   cauciucuri sau moștenitori. Tu alegi.

-Copii pot înfia,dar de mașină nu te atingi.

-Și daca nevastă-ta vrea copii? Ce faci? Ea îi poate face și cu altul.

-vrei copii dragă?

-Da,dar nu cu misogini ca tine.

Ochii lui  mă ardeau și mă priveau in rochia mea scurtă  și neagră . Of de ce mă privește așa? Îmi arunc câmpul vizual pe geam pescuind copaci și diverse chestii de afara când de odată prin jocul culorilor din oraș văd  luminile stridente ale unei clădiri mari. Wow. Un loc frumos (si da... i-am prins expresia). Mașina  se oprește și Micul meu iubit-actor o înconjoară  să îmi deschidă,oh mă simt flatată. Cobor lin și delicat pe tocurile mele destul de mari și îmi pun un braț în al lui cu gratie mă uit stânga-dreapta și îl lovesc repede cu pumnul în abdomen neobservând  nimeni altcineva apoi îi  șoptesc :

-Asta e pentru că m-ai mințit nesuferitule.

- Si eu te iubesc iubito. A șoptit mai mult din durere.

  Nimeni nu ar fi bănuit cât de mult ne uram defapt. Aveam multe priviri pe noi în momentul în care am pășit în minunatul local. Peste tot numai lux si flori. Pereții de un auriu strălucitor dădea o notă elegantă salonului plin de mese roși catifelate, iar candelabrul imens arunca lumini sclipitoare peste tot dar ținea totusi o notă de mister întunecat. Frumos.

    În timp ce imi plimbam privirea de colo colo,l-am văzut pe Alex cu Manuala. Stăteau  la o masă  de 4 sorbindu-se din priviri. Am înaintat  pana acolo si le-am întrerupt ședința de drăgălășenii.

-Bună  Am rostit dulce luându-mi iubitul sa imi tragă scaunul pentru a mă  așeza  chiar lângă el.

-Bună . au raspuns ei la unison. Presimt că va fi o seara interesantă

Am vorbit,am râs și ne-am povestit unii altora diferite dulcegării pe care le facem între noi. Inventând când eu când Cristian tot.

-Iubita mea gătește minunat! S-a trezit Cristian zicând.

-Stiu. Si mie imi gatea adesea. E foarte pricepută si frumoasă  în șorț.  A zis el făcâdu-mă să roșesc ca un rac si iritandu-și partenera.

- Am nevoie la toaletă.  Ma însoțești? M-a întrebat brusc Manuela ridicandu-se pentru a nu-mi da timp de raspuns.

-Desigur.Am zis luându mi geanta si mergând cu ea.

Baia era mai mare decat credeam iar oglinzile arătau imaginea noastră clară. E logic ca fata asta arata mult mai bine decat mine.. dar totusi de ce ar da un corp frumos pe un suflet bun? Și-a scos rujul și a început să își dea iar buzele făcându-le mult mai roșii. Eu imitând gestul,mi l-am scos și eu dându-mă.

-Ascultă . Știu ce vrei să  faci și  nu apreciez. Nu îl vei avea înapoi  pe Alex, iar pentru Cristi ești  doar o alinare. Nici nu puteți  face sex că nu vrei tu. Se va plictisi repede și vei rămâne ca proasta cu ochii in soare.
A zis uimindu-ma cu fiecare cuvânt rostit de acea guriță dată cu prea mult ruj.

- Ce?unde a dispărut politețea ta?

-Unde a dispărut si fericirea ta falsă.  Uite.. Cristi e bogat. Are bani. Poate avea ce fata vrea si iese cu o ștearsă?

-S-a săturat de curve. Ultima lui iubită cică nu îl  bucura deloc si vrea o pauză să-și revină din traume.

Stiu ca am fost răutăcioasă. Dar o merita. A roșit, probabil de la furie, si a continuat cearta:

-Prea bine deșteapto. Ce ai zice de un mic pariu? E 26 martie. Pana la 26 mai. Dacă voi doi nu va despărțiți,eu ți-l dau inapoi pe Alex. Dacă vă despărțiți, tu il faci pe Alex sa te urasca. Ce zici?Te bagi?

Nervoasă la culme am raspuns ceva ce probabil voi regretă mult timp:

-Accept.

Din întâmplareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum