2.2

355 46 55
                                    

Daha önce bunun gibi sahneleri izlediğinden yapacağın şey hakkında bir fikrin var. Sonunda eline fırsat geçmesine seviniyorsun ve bunu belli etmemeye çalışıyorsun.

  En önemli kozun bu. Oyunculuk yapmak.

  Gözünü bir taşa bir Gamora'ya çeviriyorsun. Böylece tereddüt ettiğini düşünüyor. Taş gitgide yükselip yaklaşıyor ve senin bir karar vermek zorunda olduğunu düşünüyor.

  Ama sende Hulk var. Daha doğrusu Güç Taşı ama bazen ikisinin de aynı şey olduğunu biliyorsun.

  Gözlerini kapatıp hissetmeye çalışıyorsun. Ruhun bedeninden tereyağından kıl çeker gibi kolayca ayrılıveriyor. Düşmanından bir hamle gelemeyeceğini sanıyorsun ama düşünceler alemi Thanos'un planını sana çıtlatıyor.

  Güç Taşı'na karşılık Gerçeklik Taşı.

  Olağanüstü güçlü bir ilizyonla karşı koyup koyamayacağını bilmiyorsun. Dolayısıyla o hamleni yapmadan önce saniyelerden de azına sahipsin.

  Bedeninin yarısını ruhuna veriyorsun. Bu senin saydamlaşmana ve iki bedeni de kullanmanı sağlıyor. Hızlıca ona bir yumruk atıyorsun ve bir yandan da taşın üstüne atlıyorsun. Mor taş avuç içine değiyor ve Thanos birkaç metre geriye düşmüş halde. Bedenin, ruhun tarafından tutulan Gamora'ya elini uzatıyor ama tam onda biri kafanı bedeninden ayırıyor.

  Çığlık atıyorsun. Kafan yerde birkaç kez top gibi sekiyor ve beyaz kanın alışık olmadığı atmosfer koşulları yüzünden yükseliyor. Gözlerinin şoktan sonuna kadar açıldığını ve ağzının aralandığını görüyorsun. Bedenin tavanla bağlantısı kesilmiş beş kum torbası gibi yere yığılıyor ve yeniden çığlık atıyorsun.

  Çünkü elinde hançeriyle Kaos'un Tanrısı'nın sana koştuğunu görüyorsun. Bedenini anında kopyalıyorsun ve diğer tarafa geçiyorsun.

  Bu sefer hançer kalbine saplanıyor. Yüzünü sana dönmüş kendine bakıyorsun. Hançer kolayca bedeninden çıkıp üstüne atılıyor ve Gamora'nın uzaklaşmak zorunda kalıyorsun. Değerli taşı bırakmamakta ısrarlısın ama elinde o varken konsantre olamıyorsun. Ruh taşı ruhunla bütünleşmeye çalışıyor. Hem kadim ve güçlü bir taşla hem hançer ustası bir Tanrı'yla, hem mor bir uzaylıyla savaşmak ve bunu yaparken onları korumak zor olacaktı.

  Taşı, astarı yırtılmış pantolon cebine kaydırıyorsun. Ellerini yukarı kaldırıp savunma pozisyonu alıyorsun. Bir gözün Thanos'ta bir gözün Loki'de ve üçüncü gözünde Nebula'nın üzerindeydi.

  Tamam, diyorsun.

  Teker teker alacağım. Nebula ve Gamora kardeşleri uyutup onları gezegenin güvende olabilecekleri bir kenara atıyorsun. Onlara daha kibar davranman gerekirdi bunu biliyorsun ama uğraşman gereken başka şeyler var.

  Şimdi Tanrı, diyorsun. O senin Tanrı'n değil ama kendini öyle tanıttıysa öyle olsun diyorsun. Yeşil gözlü buz devi önce yumruklarını düşürüyor sonra gözleri yukarı kayıyor. Onu da kardeşleri gönderdiğin yere gönderiyorsun.

  Bu sırada mor dev koşar adım üzerine geliyor.

  Tamam. Gel bakalım koca bebek, diyorsun.

  Saldırıyı karşılamaya hazırlanıyorsun ama o senden önce davranıyor. Karnına yediğin yumruk ayaklarını yerden kesiyor ve bedeninin kontrolünü senden alıyor. Başın ve sırtın sert bir kayaya çarpıyor ve yere düşüyorsun. Thanos'un koşarak üzerine geldiğini görüyorsun ve bekliyorsun. Doğru an gelecek. Kendini zıplamaya hazırlıyorsun. Bacaklarını yavaşça gevşetiyorsun ve o tam sana çarpacakken kenarından geçerek sırtına zıplıyorsun. Bir kolunu onun boynunun altına koyup onu boğmayı deniyorsun sonra da onu öldürmeyi planladığına şaşırıyorsun. Sen kimseyi öldürmek istemezdin.

Maden (Bir Marvel Kurgusu)Where stories live. Discover now