0.4/0.4 @JasmineHayleyBlack

83 8 18
                                    

  Onunla ve süper ötesi gemisiyle gitmeyi gerçekten çok istiyorsun ama Fury'i erteleyemezsin, sana kızmayı ne kadar çok istediğini hissedebiliyorsun ve buna hakkı var. Biraz olgun davranıp hatanın bedelini ödemek zorundasın. Aynı sessizliği elektrikli süpürgelere de eklemeleri gerektiğini düşünürken geminin basamakları aranızdaki boşluğa kadar geliyor.

  Bu da yeni edindiğin arkadaşına, şimdilik çünkü bu gece planda olmayan pijama partisine kalacağından eminsin, veda etmen anlamına geliyor. Tam ağzını açacakken gemi kolundan sadece bir adım uzağa iniveriyor. Birkaç dakikalığına geminin içine bakıyorsun. Gelişmiş bir makine olduğu her halinden anlaşılıyor. İçeriye daha çok siyah ve beyaz hakim olsa da ufak kırmızı detaylar göz alıyor. ve iki kişilik koltuk olduğunu görüyorsun. O da bunu fark ediyor.

  "Eh, nadiren gemiye birden fazla kişi alırım da," diyor ve sen sorun olmaz anlamında omuzlarını kaldırıp indiriyorsun.

  "Sorun değil, Nick'in beni azarlamasına şimdi izin vermezsem sonuçları daha kötü olabilir," diyorsun. O da omuz silkiyor ve Hell'i hatırlıyorsun. Ona dokunamazsın, sana saldırmak için teşebbüste bulunmasa bile. Sen ona dokunmadan Güç Taşı'nı kullanıp yaralarını iyileştirirken, Andreanna gemiyi ayarlamak için gemiye giriyor. Adresi sorduğunda Nick'e içten bir teşekkür gönderip söylüyorsun ve o da navigasyona giriyor. Sonra da senin iyileştirdiğin Hell'i almak için a aşağıya iniyor. O merdivenden inereken arkasından New Heroes notaları rüzgarla taşınıyor ve durup anın kusursuzluğuna hayran kalmak için kendine biraz zaman tanıyorsun. Sessiz yeri temsil eden kadın seni eliyle selamlıyor, artık düşman olmadığınızı bilerek sen de ona selam veriyorsun.

  "Umarım Loki biz tanrı melezlerinin midesi hakkında seni bilgilendirmiştir," diyor Andreanna. Thor'u anımsayıp başını yukarı sallıyorsun ve ona sıkıca sarılıp geriliyorsun. Yukarı doğru sıçrarken Andreanna'nın gemisinin camından çatı katına çıkan ihtiyarı görüyorsun, onun müzik hakkında konuşmasını duyuyorsun.

  Bazı detayların sonsuza dek mükemmel kalkacağından eminsin.

Maden (Bir Marvel Kurgusu)Onde histórias criam vida. Descubra agora