Yeni Kitap

276 22 55
                                    

Merhaba Maden'in tatlı mı tatlı, minnoş mu minnoş ve güçlü mü güçlü okuyucuları!

Nasılsınız? Umarım hepinizin hali vakti, sağlığı sıhhati, neşesi sevinci yerindedir efendim.

Zira yazarınızın hepsi yerli yerinde.

Bugün sizler için bir karakteri tanıtacaktım. Kendim için yazdığım bir karakteri çünkü kimse bir önceki bölümdeki yeri doldurmadı.

Neyse efendim. Karakterin adını yazdım, soyadını yazdım, süper kahraman olduğunu yazdım, süper kahraman adını yazdım. Sıra hikayesini yazmaya geldi. Bir baktım uzadıkça uzadı, uzadıkça uzadı. Dedim ki ben bunu neden kitap yapmıyorum?

Yapıyorum. Biliyorum çok ani bir karardı ama yine de bir karardı ve karar vermenin işkence gibi göründüğü birinin verdiği karara sıkıca tutunmasını yargılamayın.

Neyse, kapağını yapıp, katagorisini, etiketlerini yani Wattpad'deki bir hikayede doldurulması gereken her yeri doldurup ilk bölü yazdığımda yayımlayacağım ama orada. Yani yeni kitapta.

Eğer bakarsanız görürsünüz ama bakmazsanız görmezsiniz.

Burası hâlâ açık ve sizi bekliyor. Lütfen bölümdeki soruları yanıtlayın yoksa en yakın arkadaşım bile olsanız ne yapacağımı şaşırırım. Dediğim gibi siz doldurun ben yazayım.

Yaza kadar bu kitabı yazmayı düşünmüyorum neticede sezon final verdik. Baş karakterin, yani sizin dinlenmeniz gerekiyor.

  Konuşma karışmış gibi geliyor yüzden en sevdiğim şeyi yapıp konuşmayı özetleyeceğim.

  Yeni kitap yazıyorum.

  Bu kitaba yazın yazacağım.

  Katılım açık. (Yeter ki soruları cevaplayın.)

  Sizi seviyorum.

  Kendinize iyi bakın.

  Hoşçakalın.

Maden (Bir Marvel Kurgusu)Where stories live. Discover now