28. BÖLÜM - KIZILDAĞ

113 6 0
                                    

Bölüm şarkısı;
Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Bölüm şarkısı;Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Naz ECMEL / Afitap

Alev kırmızısı rengini alan uzun saçlarımın belime uzanışına hayranlıkla baktım. Bu renk, yeşil göz rengimle tamamlanınca kesinlikle dikkat çekici hal almıştı. Mat rujumu dudaklarıma yedirdikten sonra aynadaki görüntüme oldukça memnuniyetle baktım.

"Ama bu haksızlık!"

Kendi güzelliğinin farkında değilmiş gibi, büyülü gözlerle bana bakan Rüya'ya döndüm.

"Nasıl görünüyorum?"

"İlah mısın, silah mı?"

Keyifli bir gülümseme yayıldı yüzüme.

"Kendine bak asıl."

Az önce beni yansıtan büyük, ışıltılı aynaya döndü hevesle. Aynanın ışıltısını gölgede bırakacak kadar alımlı görünüyordu. Başını sağa sola sallayarak omzunun hemen altında biten, uçlarına doğru pembelik alan sarı saçlarının savruluşunu izledi. Bebek tenine bu renk çok yakışmış; iri, mavi gözlerini ortaya çıkarmıştı.

 Bebek tenine bu renk çok yakışmış; iri, mavi gözlerini ortaya çıkarmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rüya GÜZYELİ

"Harika görünüyorsun."

Belimi kavrayan eli hissettiğimde vücuduma yayılan sıcaklıkla elin sahibine döndüm. Siyah takım elbisesi, 1.90'lık heybetine tam oturmuştu. Kemikli yüzü her zamanki gibi kusursuzken dağınık görmeye alıştığım saçları bu kez kibarlıkla yukarıya itilmişti. Belimdeki eliyle kendine çekip savrulan saçlarımı kokladı. Bu, alıştığım bir hareketiydi artık. Rüya, Asil ile içeri geçerken kıkırdıyordu.

Bora, dudaklarıma eğilip usulca öptüğünde nefesimi tuttum. Bu alıştığım bir hareketi değildi.

"Mm, enfes." diye fısıldadı.

AFİTAPWhere stories live. Discover now