Chapter 6

7.6K 424 73
                                    

Po chvíli Styles vstane a přejde k velké prosklené stěně, kde očima skenuje Londýn, který mu obrazně leží na dlani.

"Venku je hezké počasí. Až dořešíme pár nezbytných drobností, půjdeme se projít a nadýchat se čerstvého vzduchu." Nad jeho stylem mluvy jsem se musel ušklíbnout. Místo toho, aby se zeptal jestli by jsem se nechtěl projít, to oznámí jako hotovou věc.

Když si uvědomím, jak mi za tu dobu vyschlo v krku, zvednu sklenici plnou vody ze které začnu hltavě pít.

"Takže Louisi, kdy ti začíná heat?" Když k mým uším dolehne jeho dotaz, začnu se dusit vodou, která mi právě protéká hrdlem.

"C-co-cože?" Vykoktám a rozkašlu se.
Kdy mi začíná heat? Jedna z mála věcí, kterou si ze školy pamatuji, je, že je neslušné a potupné ptát se omegy na heat. Pokud ovšem nejste její alfa, v tom případě všechno nabírá nový rozměr a vy můžete cokoliv.

"Omlouvám se, že ti takhle zasahuji do soukromí, ale musíš pochopit, že když tu spolu nějakou dobu budeme pobývat jako alfa a omega, musíme předem zavést nějaká opatření a předejít tím nepříjemnostem. Doufám, že to chápeš." Pořád stojí u velké prosklené stěny, ale tentokrát je o ni opřený ramenem a dívá se mi do očí.

Nepříjemnosti, jako, že by mě třeba ošukal až dostane rut? Skvělé vyhlídky do budoucna.

"Začíná mi za jedenáct dní." Zašeptám potupně. Necítím se v této situaci dobře. Zdělovat někomu takhle osobní informaci, kterou ví snad jenom moje mamka, to není něco, co bych dělal každý den.

"Dobře a jak dlouho ti obvykle trvá?"
Znepokojeně se zamračí a vytáhne z kapsy mobil, kde začne něco hledat.

"Jak kdy. Někdy šest dní a někdy celý týden." Přiznám celý rudý studem. Dělá mi problém se o tom bavit i s mamkou, natož s cizí alfou které skoro nic nevím.

Styles ještě párkrát něco naťuká na displej telefonu a pak na mě konečně zvedne pohled, který značí mírné zneklidnění.

"Heat ti končí den před začátkem mého rutu." Nachvíli se zamyslí. "Není to úplně ideální, ale dá se s tím pracovat." Dodá a když dojde ke konferenčnímu stolku, napije se ze své sklenice.

Trochu mě to zarazí. On má rut těsně po mém heatu? A jak to bude probíhat? Budu tady zavřený v pokoji? Nebo mě zaveze někam jinam?

"Teď ti vysvětlím, jak tady bude tvůj heat probíhat. Budeš ho prožívat pod mým dozorem ve tvém pokoji. Supresiva ber podle vlastního uvážení. Jistě to není tvůj první heat, takže věřím, že se trochu v tomto ohledu orientuješ a znáš se." Dokončí shrnutí docela důležitého tématu. Nejspíš si všimne strachu a pochybností v mých očích.

"Neboj se, mám vysokou sebekontrolu, takže když se nesejdeme rutem a heatem v ten samý den, tak se nemůže stát nic nechtěného." Ujistí mě.

Upřímně? Moc mě to neuklidnilo. Nikdy jsem netrávil heat v přítomnosti alfy, ale doufám, že když se dostatečně nadopuji supresivy, tak to jako vždy nebudu vnímat.

"Pod tvý-, tedy vaším dozorem?" Podivil jsem se. To mě bude mít neustále na očích?

"Ano, budu tě jednou za čas kontrolovat a nosit ti jídlo a pití." Přitakal.

"A když budete mít rut?" Opatrně se zeptám.

Toho se bojím snad ještě víc, než mého heatu. Vědci ještě nevynalezli lék na rut, ani nic podobného supresivům pro alfy. Nikdy jsem se naštěstí s alfou v rutu nesetkal, ale hodně jsem toho slyšet a umím si to živě představit.
Alfa nad sebou postupně ztrácí kontrolu a začne se řídit svými pudy, které ji říkají ať si hned přivlastní svou vlastní omegu nebo alespoň tu nejbližší v okolí. Jestli nemá Styles vlastní omegu, v rutu půjde po té nejbližší omeze, kterou jsem momentálně já.

Submit yourself! || Larry | A/B/OWhere stories live. Discover now