Chapter 30

5.8K 396 44
                                    

"A léčba?" Prolomí chvilkové ticho mamka, načež vidím, jak na mě hledí s lítostí a soucitem.

Všichni přítomní na chvíli zadrží dech napětím.

Já jenom rezignovaně zavřu oči a přitáhnu si kolena k sobě, nevšímající si, že nejspíše špiním sedačku.

Silně stisknu oční víčka k sobě a přeji si, abych se probudil.

"Zatím je známá jenom jedna. Pouto mates." Odpoví doktor Reynolds, natož se na něj všichni tři zmateně podíváme.

I já jsem docela v šoku, protože to by znamenalo, že jsem vlastně v pořádku?

"Když se duše postižená tímto onemocněním sváže se zdravou duší jiného člověka, v tomhle případě duší silné alfy-," Doktora Lazareva přeruší Zaynovo uchechtnutí, načež mu všichni věnujeme rychlý pohled.

Doktor pokračuje: "Čerpá sílu na fungování právě z pouta a je prakticky v pořádku." Osvětlí nám doktor Lazarev.

"Takže je vyléčený?" Zeptá se šokovaně mamka, která napjatě sedí na kraji židle.

"Podívejte, Louisova omega je slabá a permanentně vyčerpaná. Ale teď když je svázána s alfou pana Stylese, má sílu na normální fungování.
To nás dostává k tomu, že Louisova omega nebyla v plném provozu vlastně celý jeho život, takže předpokládáme, že na to jeho tělo i vědomí budou reagovat." Zodpoví doktor Reynolds a zakroutí propiskou mezi prsty.

"Jak reagovat?" Zašeptám a prolomím tak chvilkové ticho. Vzápětí toho ale zalituji, protože už jsem zase středem pozornosti.

"Budou se ti vyrovnávat hormony, takže například náhlé změny nálad, velká chuť či nechuť k jídlu, ale taky celková únava těla, špatný spánek, přecitlivělý čich nebo zrak. Je toho více." Vloží se do toho zase Zayn, mezitím co si ohrnuje rukávy na plášti.

Nervózně polknu a pohledem se setkám s Harrym. Vzhledem k tomu, že jsem jeden z příznaků zažil ani ne před hodinou, ostatní nemůžu nadobro vyloučit.

"V nejhorším případě se ti bude rozšiřovat pánev." Pokrčí alfa rameny a opře se o opěradlo židle.

"Ro-rozšiřovat pánev?" Zakoktám se, protože to zní opravdu děsivě. Nemám ani čas přemýšlet nad tím, jak je mi Zayn proti srsti.

"To se ale děje omegám v mladí, kolem čtrnácti let, pokud se nemýlím. Louis už si tím musel projít." Dodá zamračeně mamka, načež uhne pohledem, když se na ni já, Harry i Zayn překvapeně podíváme.

Jako kdyby o tom sama nevěděla, dodám si uštěpačně pro sebe.

Zamyslím se, ve škole nás učili o změnách na těle omegy a jedním z těchto změn bylo i rozšiřování pánve. Ne že bych tomu přesto věnoval nějakou pozornost.

"Máte naprostou pravdu, ale vzhledem k tomu, že Louisova omega mohla zanedbávat určité přirozenosti ve vývoji, je to možné. Louis může mít od přírody široké boky a přitom staženou pánev." Vysvětlí doktor Lazarev a gestikuluje přitom rukama, aby naznačil moji postavu, přičemž se mám chuť propadnout do země.

"Aby byl v budoucnu schopen porodit, musí na to mít připravenou pánev a v případě, že se tak ještě nestalo, může tak začít již zmíněné rozšiřování pánve doprovázené mírným pobolíváním nebo nepříjemným pocitem." Pokračuje doktor Reynolds.

"Nevylučujeme ani krvácení zapříčeněné tvořením permanentní děložní výstelky. Musíte opravdu počítat s tím, že priorita Louisovi omegy teď v neblíží době bude obstarat alfě potomstvo a co nejlépe na to dodatečně přizpůsobit jeho tělo."
Dodá nakonec doktor Lazarev a já stačím jenom překvapeně vykulit oči.

Submit yourself! || Larry | A/B/OWhere stories live. Discover now