Gercege donelim

25.1K 119 48
                                    

19 yasindaydim kocam olacak alcakla tanistigimda once sekreteri oldum 1aylik kisa bir zaman diliminde yaninda calistim ona abi dedim cunku kendisi benden 13 yas buyuk.

Saygiyi ogretti bana ailem.Keske sevmeyi sevilmeyi de ogretebilselerdi. Hep mi eksik kalirdi bi kadin? Daha 5,5 yasindaydim izmirin en varos en pislik mahallelerinden birinde  kira da oturdugumuz evin sahibinin oglu benden yasca buyuk ama o igrenc ellerini beni fakirligimizden dolayi alamadigimiz en sevdigim meyve olan uzumle kandirmasi ve evin terasina cikarip ustumde gezdirme hakkini bulabilmesi hangi dunya adaletiydi?  Bu durum ilk gun beni korkutmasa da sonraki gun yine ayni sekilde ayni yere goturup bu kez odunluk denen yere kapatip kapiyi da kilitlemesiyle nerdeyse oracikta olmeme sebep verecek kadar korkutucu ve asagilikti.Igrenc organini kucucuk bedenime nasil bir pezevenklik ruhuyla zorla aglata aglata acimadan sokmaya calistigi ama basaramadigi bir durum ve ustune korkutuldugum eger birilerine anlatirsam beni bicakla kesecegine inanmisligim hala derinde bir yara,
Atlatmaya icimden atmaya gucum yetmedi hep icine kapanik korkak kimsenin arkadas olmak istemedigi siniflari annemin konusmalariyla gecebilen ogretmenin bile surekli dovdugu saclarim tertemiz uzun olmasina ragmen bitli diye anilan bi kizdim ben. Yasadigimi anlatmaya kelimeler yetmez tabii ki ama simdi ki olgun halim yillarca icimde olanlarin kule donmesi buraya yazma zorunlulugu hissettirdi.

   Anlatinca rahatlayacak miyim emin degilim ama bilin bilin ki uyanin cocuklarinizi koruyun.

Evli Kadınحيث تعيش القصص. اكتشف الآن